Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Een aanstaande bruid is op haar vrijgezellenfeestje bezwangerd door een dwergstripper

Bijna alle vrouwelijke vrijgezellenfeestjes hebben een paar dingen gemeen: Er vloeit rijkelijk alcohol en om de een of andere reden zijn er ontzettend veel penis-shaped objects.

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Maar een goeie goeie bachelorette party kent nog een paar andere elementen: Strippers. En als je het écht goed wilt doen dan regel je een stripper die ongeveer tot de heupen van de bruid komt. ‘Little people’ strippers zijn ondertussen een begrip en een branche op zich geworden en ze worden wereldwijd ingehuurd voor vrijgezellenfeestjes – zowel bij mannen als vrouwen.

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Maar als je al die alcohol, penis shaped objects en dwergstrippers met elkaar combineert dan kan het wel eens fout aflopen. Of heel fout. Volgens Reporting Views is er in Spanje namelijk een vrouw bevallen zo’n 9 maanden na haar huwelijksreis.

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Geweldig nieuws zou je denken, ware het niet dat het kind geboren werd met dwerggroei. Toen de dokter dit vertelde tegen het paar barstte de vrouw in tranen uit en biechtte ze op tijdens haar vrijgezellenfeestje seks gehad te hebben met de dwarfstripper. Ouch. The Hangover is er niks bij.

Bron: http://ballinnn.com/een-aanstaande-bruid-op-haar-vrijgezellenfeestje-bezwangerd-door-een-dwergstripper/

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

         

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy