Tips voor een fantastisch vrijgezellenfeest inclusief fotoshoot

Stap 5. Bepaal de feest locatie.

Open deur misschien, maar kies een locatie die gezellig is of waar je het samen gezellig kunt maken. Moeten er mensen van ver komen, kies dan een centraal gelegen plek. De locatie is natuurlijk ook afhankelijk van je plannen en welke opdrachten je op het vrijgezellenfeest wilt organiseren. Bergbeklimmen in Sneek zal lastig worden, evenals zeevissen in Roermond.

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Stap 6. Okee, regel 't maar.

Neem eerst een optie bij de feestlocatie(s) en maak je boeking pas definitief als alle deelnemers hebben gedokt. Vraag een schriftelijke bevestiging van alle afspraken die je maakt met activiteitenbureaus voor eventuele  vrijgezellenfeest opdrachten en restaurants voor het vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Stap 7. Bezorg de vrijgezel een fantastisch vrijgezellenfeest.

Vandaag draait alles om de vrijgezel. Bezorg hem of haar een fantastische dag, mannen willen bijvoorbeeld graag wat anders doen dan vrouwen met een vrijgezellenfeest. Zelf treed je op als kleuterleidster ( 'zijn we er allemaal?' ), groepsleider ( 'wij hadden hier gereserveerd geloof ik' ), spreekstalmeester ( 'en daarom, geacht feestvarken, heffen wij vandaag het glas' ), penningmeester ( 'de pot is weer op, dokken graag' ) en vaderfiguur ( 'zou je niet eens aan de cola gaan?' ). Voorzie de vrijgezel op gezette tijden van een drankje. De ervaring leert dat de anderen dan schoorvoetend volgen, uit solidariteit.

Bron: http://www.vrijgezellen-feesten.nl/tips

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy