Tips vervolg vrijgezellenfeest

Stap 3. Bepaal de datum van het vrijgezellenfeest.

Probeer het vrijgezellenfeest minstens twee weken voor de bruiloft te houden. Dit geeft de vrijgezel voldoende tijd om uit te rusten (ahum) van alle inspanningen. Nodig de deelnemers ruim van tevoren uit. De kans is dan het grootst dat iedereen vrij is op de feestdag.

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Stap 4. Bepaal het budget voor het vrijgezellenfeest.

Hoeveel ga je uitgeven? Als je eerst een hapje wilt eten en daarna de kroeg in, red je het niet met 50 euro peepee. Laat staan als je het in je hoofd hebt gehaald om 's middags iets actiefs te doen. Denk ook aan de kosten van vervoer. Regel een taxibusje of kijk pa lief aan. Stel prioriteiten. Begin met het regelen van de onmisbare onderdelen en vrijgezellenfeest opdrachten. In volgorde van belangrijkheid zijn dat: 1. drank 2. alcoholische versnaperingen en 3. iets te drinken. Houd er rekening mee dat een verre neef of oude schoolvriend waarschijnlijk minder diep in de buidel zal willen tasten voor het vrijgezellenfeest dan broers/zussen en beste vrienden.

Vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren?

Bron: http://www.vrijgezellen-feesten.nl/tips

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2020 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy