Vrijgezellenfeest in de jaren 80 stijl: nu de tijd voor een stijlvolle fotoshoot

Kimagestyle geeft groepsfotoshoots in de jaren 80 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

Waar komt de jaren 80 stijl vandaan?

Kimagestyle geeft fotoshoots in de jaren 80 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

De jaren 80 stijl

De mode werd sterk beïnvloed door wat er op televisie te zien was. MTV, populaire films als Flashdance en soapseries als Dallas en Dynasty bepaalden wat ‘in’ was. Daarnaast deed een van de grootste stijliconen haar intrede. Madonna was te zien met visnet handschoentjes, rubberen armbanden, veel kettingen, petticoats, leggings, beenwarmers, bustiers als bovenkleding en vogelnesthaar met grote strik. 

Wil je in de jaren 80 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Je kunt dus wel zeggen dat in de jaren ’80 alles door elkaar werd gedragen. De gekste creaties werden aangetrokken en alle kleuren werden met elkaar gecombineerd. Op straat was het punk, casual en sportswear wat het modebeeld overheerste. Denk aan de volgende items voor de jaren 80 stijl en ook te gebruiken voor een leuke foto tijdens een fotoshoot.

-Het fluoriserende gympakje

-Wortelbroek

-Legging

-Polka dots

Kimagestyle geeft fotoshoots in de jaren 80 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

Wil je in de jaren 80 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Bron: http://www.ze.nl/p/114690/de_opvallendste_modetrends_uit_de_jaren_80

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

         

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy