Vrijgezellenfeest in de jaren 80 stijl: fotoshoot met make-up en haarstyling

Vrijgezellenfeest bij Kimagestyle met visagie workshop

groepsfotoshoot en haarstyling in de jaren 80 stijl in Utrecht.

Haarstyling jaren 80

De karakteristieke kapsels uit 1980 werden beïnvloed door verschillende trends, maar ook door krachtige uitingen, eersteklas drama´s en de muziek cultuur. Het merendeel van de haarstijlen werden in die periode benadrukt door volume en afmeting, waarbij door de decennia heen rekening werd gehouden met rijkdom en invloed.

Wil je in de jaren 80 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Kimagestyle geeft fotoshoots in de jaren 80 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

Ook al lijkt elke tien jaar volumineus haar opnieuw populair te worden, het kan niet tippen aan de verbazingwekkende variëteit in wellustige kapsels waarmee vrouwen in de 80er jaren elkaar probeerden de loef af te steken.

Wil je in de jaren 80 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Bron: http://www.kapsels.net/tips2/80erjarenkapsels.htm

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy