Vrijgezellenfeest in de jaren 20 stijl: fotoshoot met haarstyling en make-up

Kimagestyle geeft groepsfotoshoots in de jaren 20 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

De haarstyling van de jaren 20 hoe zag dat eruit?

Korter dan kort
De haren mochten kort, korter kortst. Populaire haarstijlen waren de bob, de kartels in het haar, de ‘Dutch Boy’ en de ‘Eton Crop’, een hele korte stijl waarbij de oren te zien waren en geïnspireerd op jonge schoolgangers in Engeland. Al met al: de mannenkapsels, daar draaide het om, met als grote inspiratie auteur F. Scott Fitzgerald die

Wil je in de jaren 20 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Kimagestyle geeft fotoshoots in de jaren 20 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

The Great Gatsby schreef. In 1920 schreef hij een kort stukje getiteld “Bernice Bobs Her Hair.” Het verhaal ging over een lief, maar sociaal geïsoleerd meisje die getransformeerd werd tot vamp omdat ze haar haren kort knipte. Een rage onder de kapsels was geboren.

Wil je in de jaren 20 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Bron: http://www.nsmbl.nl/de-historie-van-haar-kapsels-door-de-jaren-heen/

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy