Vrijgezellenfeest in de jaren 50 stijl: jaren 50 fotoshoot met make-up en haarstyling

Kimagestyle geeft groepsfotoshoots in de jaren 50 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

Hairstyling jaren 50?

Onder de vrouwen was golvend of krullend haar dé trend. De vrouwen die dit haar van nature hadden, hoefden dus niet veel te doen.

De populaire kapsels in de jaren 50 waren onder andere de “paardenstaart”, het “poedel haarmodel”, “pen krullen”, “gekrulde bobs” en “opsteekkapsels”.

Wil je in de jaren 50 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Ondanks krullen en golven toen in waren, was de “ponytail”, oftewel paardenstaart een oplossing voor vrouwen met glad haar. Dit kapsel had weinig onderhoud nodig en werd gedragen door jongere vrouwen.

Om de paardenstaart wat op te fleuren werd het gebonden met een zijden lint.

Oudere vrouwen kozen voor de “poedel haarmodellen”. Het haar werd tussen de 2.5 en 5 centimeters geknipt en daarna gepermanent. Het haar werd dan alleen maar gekamd, er werd een beetje spray in gezet en de vrouw was klaar om uit huis te gaan.

Wil je in de jaren 50 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Kimagestyle geeft fotoshoots in de jaren 50 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

Wil je in de jaren 50 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Bron: http://haarkapsels.org/kapsels-jaren-50.html 

 

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login