Vrijgezellenfeest in de jaren 20 stijl: leuke stijl voor een fotoshoot

Kimagestyle geeft groepsfotoshoots in de jaren 20 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

Wil je in de jaren 20 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Als we denken aan de jaren 20, ook wel bekend als The Roaring Twenties, krijgen we snel een beeld van de zogeheten Flappers. Mooie dames in een mooi geborduurde designer jurk, met bijbehorend kort bob-kapsel die een sigaret met verlengstuk roken.

Kimagestyle geeft fotoshoots in de jaren 20 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

Wil je in de jaren 20 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Het hedendaagse concept van modetrends dateert uit de jaren 20, waar mode voor het eerst als iets belangrijks werd gezien. Vrouwen waren het zat om zich constant te moeten houden aan conventionele regels, en mode was een mooi middel om dat te laten zien.

In de jaren 20 was er net een einde gekomen aan de Eerste Wereldoorlog, wat zorgde voor een enorme stijging in welvaart. Mede hierdoor konden mensen zich eindelijk weer wat luxe veroorloven, wat zorgde voor een ware revolutie binnen de modewereld.

Wil je in de jaren 20 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Bron: http://www.dresscode.nl/vintage/jaren-20/

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

         

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy