Vrijgezellenfeest in de jaren 20 stijl: Nu een goede tijd voor een foto in deze stijl

Kimagestyle geeft groepsfotoshoots in de jaren 20 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

Wil je in de jaren 20 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Door het verbod op alcohol ontstond er in de Verenigde Staten een levendig illegaal clubcircuit, waar nieuwe dansstijlen als de Charleston populair waren. Door de kortere rokken werd het makkelijker om vrij te bewegen en te dansen tijdens het uitgaan.

Voor het eerst werd de mode bepaald door de jongere generaties.

Kimagestyle geeft fotoshoots in de jaren 20 stijl voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Utrecht.

Wil je in de jaren 20 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Een jongensachtig figuur met kleine borsten en smalle heupen was het schoonheidsideaal. Een wijdvallende flapper jurk benadrukte dat figuur door geen accent te leggen op de taille en de borsten nog kleiner te laten lijken. Dames met 'n maatje meer bonden hun borsten in om hun rondingen te verbergen. Armen en benen waren zowel tijdens het uitgaan als overdag bloot. Ook accessoires kwamen in beeld. Overdag droegen meiden bijvoorbeeld een clochet-hoedje over hun donkere bob-kapsels

Wil je in de jaren 20 stijl een vrijgezellenfeest vieren?

Bron: www.fashionchick.nl

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login