Vriendinnenfeest: Plan je eigen sweet sixteen KIMAGESTYLE

Hieperdepiep hoera! Een keer in het jaar is het zover, je bent jarig en wilt het liefst een mega groot feest geven. Deze ene dag draait het helemaal om jou en hoe leuk is het dan om samen met vriendinnen een tijdje van te voren al een feest te plannen? Het is veel werk en waarschijnlijk moeten je ouders bij sommige dingen helpen, maar er zijn een paar dingen die je zeker niet mag vergeten!

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

1. Afspraken maken
Een feestje plannen is best veel werk en kan vaak niet zonder je ouders, tenzij je er zelf voor gespaard hebt. Maak van te voren goeie afspraken en zorg dat je ouders niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Een goed begin is het halve werk!

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

 

2. Thema
Het is altijd heel leuk om een thema aan je feestje te geven. Denk aan een land, een seizoen, films, een kleur, flower power, disco fever, gemaskerd bal of Barbie & Ken. Zorg dat al je gasten weten dat er een thema is zodat ze hun outfit hierop kunnen aanpassen.

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

 

3. Locatie
Een feestje thuis geven of liever ergens anders zodat je ouders niet met de troep opgescheept zitten? Bedenk van te voren waar je het wilt houden en wat de mogelijkheden zijn. Een feestje thuis is goedkoper, maar geeft wel troep. Misschien kun je het in de garage houden of lekker in de zon in de tuin? Buiten de deur kan natuurlijk ook altijd.

Een vriendinnenfeest of vrijgezellenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

 


  • Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.