•  

  Het programma 'My Super Sweet Sixteen' van MTV bestaat al even en daar wordt nu een nieuw variant van uitgezonden: My Super Sweet World Class! Class'. In dit programma is te zien hoe jonge mensen van over de hele wereld op de meest extravagante manier hun verjaardag vieren. Zo ook Medy uit Nederland.

  Een vriendinnenfeest of bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

  Zijn er dingen die je achteraf anders had willen doen?

  Nee, ik ben heel tevreden met hoe mijn feest verlopen is, het was echt top! Alles was zoals ik het had voorgesteld en bovendien kan ik de tijd niet terugdraaien, dus ik kan er toch niets meer aan doen. Wel had ik een aantal dingen die me achteraf nog heel leuk leken voor op het feest, maar die gebruik ik dan wel voor een volgende keer.

  Een vriendinnenfeest of bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

  Waren er van tevoren dingen vastgelegd? Had je bijvoorbeeld een script?

  'Tijdens de opnames werd er natuurlijk wel gelet op dingen zoals de stand van het licht en soms werd dan het filmen even stopgezet. Verder was er niet echt een script waar ik me aan moest houden. In het programma zie je natuurlijk altijd rijke en zogenaamd verwende mensen, maar in het echt gaat het er heel anders aan toe dan zoals je op de televisie ziet. Ze hebben mij zeven dagen gefilmd en uiteindelijk worden er daar maar 20 minuten van uitgezonden. Ook moesten mijn ouders voor aanvang van deelname een contract tekenen waarin stond dat ze mij een auto moesten geven. Bij alle afleveringen krijgt de jarige een auto, dat is verplicht als je meedoet.'

  Een vriendinnenfeest of bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

   

   

  kimagestyle


  Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

   

 • Copyright © 2022 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy