•  

  Het programma 'My Super Sweet Sixteen' van MTV bestaat al even en daar wordt nu een nieuw variant van uitgezonden: My Super Sweet World Class! Class'. In dit programma is te zien hoe jonge mensen van over de hele wereld op de meest extravagante manier hun verjaardag vieren. Zo ook Medy uit Nederland.

  Is er verder nog iets wat we over jou moeten weten?


  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

  'Veel mensen denken dat ik een verwend nest ben, maar dat valt echt heel erg mee. Tuurlijk verwennen mijn ouders mij regelmatig, maar ik realiseer me wel dat ik het heel goed hebt en dat waardeer ik dan ook heel erg. Je kan wel verwend worden, maar het gaat uiteindelijk om de manier hoe je er zelf mee om gaat. Je hoeft echt niet heel veel geld uit te geven om een leuk feestje te geven, je moet gewoon creatief zijn. Het hoeft niet altijd extravagant en extreem te zijn. Ik ben net als andere meiden van mijn leeftijd, ik vind het bijvoorbeeld net zo leuk om gewoon een avond op de bank te hangen met een bak popcorn!'

  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

  Wist je dat…

  - Medy een stunt heeft uitgehaald om te laten zien dat ze echt niet altijd dure en luxe dingen hoeft te doen om zich te vermaken. Voor het programma 'MTV Was Here' ging ze met haar vriendinnen naar een kamelenboerderij. Met z’n alle zijn ze poep gaan scheppen en hebben ze kamelenmelk geproefd. Ze vond het echt superleuk om te doen en tegelijker tijd zette ze een statement neer. Deze aflevering was vorige week zaterdag 26 maart te zien op MTV.
  - De producers van het programma de aflevering van Medy zo leuk vonden, dat ze haar feest als promotiemateriaal hebben gebruikt voor het programma? Bij de reclame over 'My Super Sweet' zie je elke keer beelden van Medy's verjaardag.

  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

   

  My Super Sweet World Class is elke zaterdag om 19:10 uur te zien op MTV.

  Wil jij een vraag stellen aan Medy? Bezoek dan het topic 'Interview: Medy van My Super Sweet World Class' op het forum & stel je vraag!

  Door Myrre

  Bron: http://www.girlscene.nl/

  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

   

   

  kimagestyle


  Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

   

 • Copyright © 2022 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy