Vriendinnenfeest: Plan je eigen party bij KIMAGESTYLE 2

Muziek
Het allerleukste is als iedereen op een gegeven moment een beetje los komt en begint te dansen. Je moet dan natuurlijk wel de nieuwste hitjes op je iPod hebben of zorgen dat een vriendje komt draaien die dit leuk vindt om te doen. Muziek zorgt altijd voor extra sfeer en gezelligheid.

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

7. Kleding

Natuurlijk wil jij er die avond op je best uitzien. Vraag of je beste vriendinnen aan het eind van de middag al langskomen en ga samen lekker scrubben, maskertjes smeren, nagels lakken en haren krullen. Heb je van te voren al een leuk jurkje besteld? Zorg wel dat je dit minstens twee weken van te voren doet als je het via internet besteld. Levertijden kunnen soms erg lang duren.

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

Als laatste is een feest natuurlijk niet compleet zonder je beste vrienden en vriendinnen en een fotocamera. Altijd leuk om de volgende paar dagen nog na te genieten en alle leuke foto's terug te kijken!

Hou jij ook zo van leuke feestjes geven?

Bron beeld: weheartit

Door Eline

http://www.girlscene.nl

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

 


  • Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.