Vriendinnenfeest: Plan je eigen party bij KIMAGESTYLE

Gastenlijst
Een groot feest is leuk, maar het moet niet uit de hand lopen. Wil je van te voren een lijst maken met uitgenodigde gasten en aan de deur checken of er geen vreemden binnen komen?

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

Je kunt ook alleen je beste vriendinnen uitnodigen en eventueel hun vriendjes of van te voren een maximum aantal vaststellen. Er zullen altijd mensen afzeggen of op het laatste moment beslissen om toch nog te komen. Kijk dus niet raar op als er een meer of minder komt.

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

Hapjes en drankjes
De avond is pas echt compleet met lekkere hapjes en drankjes. Het is leuk om in een hoekje een cocktailbar te maken en dat dan leuk aan te kleden. Als voorbereiding kun je 's middags al wat lekkere dingetjes klaarmaken met vriendinnen (en je moeder). Een avond lang dansen en feesten zorgt namelijk voor hongerige buikjes en een droge mond. Koude hapjes zijn op zo'n avond het handigst omdat je er geen werk meer aan hebt. Denk aan bijvoorbeeld sushi, satéprikkers met cherrybruschetta'stomaatjes en mozzarella bolletjes, zalm/roomkaas/botersla wraps in stukjes, bruschetta's of toastjes.

Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

 


  • Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.