•  

  Tijdens de opnamens van 'My Super Sweet' sprak je de hele tijd Engels, hoe was dat om te doen?

  'Niet alleen ik moest Engels praten, maar ook alle mensen die in het programma zitten. Voor mij is dat geen probleem, omdat ik dagelijks Engels spreek. Voor mijn Nederlandse vriendinnen was het wel lastig, omdat zij het niet gewend zijn. Zij moesten even wennen aan het idee dat ze de hele tijd Engels moesten praten.

  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

  De feesten in het programma zijn altijd erg extreem en extravagant. Voelde jij druk om daaraan te tippen of om het te overtreffen?
  'Mijn moeder en ik hebben samen het hele feest georganiseerd en hebben alles tot in de puntjes zelf geregeld. Mijn moeder en ik hebben gekeken naar hoe de andere feesten eruit zagen. Ik heb zelf mijn eigen ideeën gebruikt en die een beetje aangepast aan het format, ik voelde verder geen enorme druk om het te overtreffen.' 

  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

  Wat voor feest heb jij georganiseerd en waarom?
  'Ik heb een tropisch feest georganiseerd in de sfeer van carnaval. Persoonlijk houd ik heel erg van het Caribische sfeertje met palmbomen enzovoort. Nederland is maar een koud en grauw landje en ik vind dat dat wel eens opgevrolijkt mag worden met een tropisch tintje.

  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

  kimagestyle


  Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

   

 • Copyright © 2022 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy