•  

  Het programma 'My Super Sweet Sixteen' van MTV bestaat al even en daar wordt nu een nieuw variant van uitgezonden: My Super Sweet World Class! Class'. In dit programma is te zien hoe jonge mensen van over de hele wereld op de meest extravagante manier hun verjaardag vieren. Zo ook Medy uit Nederland.

  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

  In ‘My Super Sweet’ zie je elke week een jongen of meisje uit een ander land zijn of haar verjaardag vieren op de meest extreme manier. Het kan maar niet gek genoeg bij het programma. De leeftijden van de mensen verschillen van 16 tot en met 25 jaar, in tegenstelling tot het eerste programma waar alle deelnemers 16 werden. We zien verjaardagen in Dubai, Malibu, Zuid-Afrika en dus ook in ons eigen kleine kikkerlandje. Medy vertegenwoordigt met haar 17everjaardag ons land in het MTV-programma.

  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

  Medy werd via via voor de show gevraagd en ze vond het gelijk een enorme uitdaging. Girlscene sprak met Medy!

  Kun je iets over jezelf vertellen?
  'Ik ben een vrolijk en positief persoon. Ik hou echt van meidendingen, wat dat betreft ben ik een echt meisje-meisje. Daarentegen houd ik ook heel erg van sporten en avontuur, dus ik heb eigenlijk van beide kanten wat. Op dit moment zit ik op een internationale school en hier wil ik graag een goede basis leggen voor mijn toekomst, dat vind ik erg belangrijk. Ook vind ik zingen heel erg leuk om te doen, alleen heb ik daar verder nog niet zoveel mee gedaan. Op mijn feestje heeft Waylon gezongen en toen kwam ik erachter dat ik zingen wel heel erg leuk vind, dus misschien ga ik daar nog iets mee doen in de toekomst.

  Een vriendinnenfeest bij Kimagestyle volgen met visagieworkshop en feestelijke fotoshoot?

   

  kimagestyle


  Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

   

 • Copyright © 2022 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy