Vrouwen en visagie

Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

Meeste vrouwen gebruiken make-up. Bij een feestje wil men nog wel eens bij deschoonheidsspecialiste in de stoel gaan liggen en opgemaakt worden. Maar een schoonheidsspecialiste kan ook visagie beheersen. Wat is nu het verschil tussen een "gewone" make-up aanbrengen en visagie? En waar kun je visagie voor gebruiken?

Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

Visagie, wat is dat?

Het woord visagie is een afgeleide van het franse woord "visage" dat letterlijk "gezicht" betekent. Een visagiste bekijkt voor het bewerken van het gezicht naar de sterke en zwakke punten in een gezicht. De sterke punten worden geaccentueerd, zodat ze meer opvallen. De zwakke punten worden gecamoufleerd. Daarnaast kijkt een visagiste bij het gebruiken van de make-up naar de kleur die het best past bij het op te maken gezicht. Je kunt daarbij bij iemand een geheel andere stijl creëeren. Daarnaast heeft een visagiste kennis van wat de verschillende soorten make-up voor bepaalde huidtypes doen.

Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

Wat is visagie niet?

Visagie is niet zo maar wat make-up op iemands gezicht smeren, het is echt een vak: Een creatief beroep wat veel uitdaging kan bieden. Visagie is ook niet hetzelfde als bijvoorbeeld een grimeur. Deze zijn gespecialiseerd in het opmaken van mensen ten behoeve van bijvoorbeeld toneelproducties. Of het aanbrengen van andere neuzen, het kaal maken van een persoon of door middel van gebitsprotheses een ander uiterlijk creëeren.

Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

Zoals al eerder vermeld zijn niet alle schoonheidsspecialisten visagisten. Het is een apart beroep, maar de combinatie komt zeer regelmatig voor.

Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

http://www.moodzz.info

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy