• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Een visagist kan er voor zorgen dat jij er stralend mogelijk uitziet voor een belangrijke meeting, congress of webinar waarbij jij gaat presenteren.

  De make-up

  De makeup die ik meebreng is makeup die op bijna alle allergieën is getest zodat er op een dag geen gekke dingen kunnen gebeuren. De make-up producten zijn van goede kwaliteit make-up die regelmatig word ververst zodat de houdbaarheid gegarandeerd is.

  Wil jij een Visagiste uit Utrecht inhuren?

  De huidtypes

  Iedereen heeft een andere huidtype. Hier houd ik ook rekening mee met het aanbrengen van primers en hoe de huid oogt nadat de make-up helemaal is opgebracht. Hoe mooier je huid eruit ziet, hoe mooier de make-up eruit ziet. Daarom is het gebruik van huidverzorging ook essentieel.

  De gelegenheid

  Iedere gelegenheid vraagt om een andere look en dus ook gebruik van andere producten. De make-up voor een fotoshoot is heel anders dan voor en belangrijke gelegenheid of make-up voor video.

  Wil jij een Visagiste uit Utrecht inhuren?

  Mannen make up

  Niet alleen voor vrouwen breng ik de make-up op maar ook zeker voor bijvoorbeeld video of webinars voor mannen. Als vrouwen mooi zijn opgemaakt en de lampen van een studio schijnen fel op je dan is het zeker mooi als mannen er ook wat effer uitzien en de huid word gematteerd zodat ze naast de dames er ook representatief uitzien.

  De visagiste

  Sinds 2011 ben ik visagiste en heb ik bij vele grote merken ervaring opgedaan waar je allerlei technieken leert. Ook krijg je hierdoor veel product kennis wat handig is bij advies geven over de producten. Ik kom langs op locatie of als het beter uitkomt kan ik je helpen in mijn thuisstudio in de Bilt naast Utrecht.

  Wil jij een Visagiste uit Utrecht inhuren?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.