Visagiste(opleidingen)

Visagie: Visagiste (opleidingen)

Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?


Visagie

Het werkterrein van een beroepsvisagist bevind zich in foto-, film- en televisiestudio's bij video opnamen, fashionshows en op locatie.
Make-up in deze richtingen vereist een totaal andere benadering dan ''gewone'' make-up. Wil je in deze richtingen kunnen werken, dan zal je kennis van belichting bijna net zo groot moeten zijn als je kennis van de laaste trends van make-up.
Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

Je hebt visagie A t/m C

Visagie A is een erg op praktijk gerichte opleiding tot visagist, waarbij je vooral de techniek van het aanbrengen van make-up krijgt.
Veel aandacht word besteed aan kleurenleer,correctie,camouflage en shapen en alle vormen van 1910 t/m de allernieuwste trends voor alle gezichts- en oogvormen.

Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

In de visagie les krijg je:
Productkennis, huidtype, basis, camoufleren, gezichtsvormen, corrigeren, kleurenleer, natural make-up, eyeliners, wimpers, glamour, kohltechniek, oudere dame, bruidsmake-up, donkere huid, tijdsbeeld, trends, travestie.

Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

Visagie B is een vervolg opleiding voor mensen die na het volgen van visagie A hun kennis willen uitbreiden en hun vakgebied willen verlengen naar make-up voor fotografie, film, televisie, video en show.
Je krijgt dan les van docenten uit verschillende vakgebieden.

Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy