Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visagist goed extreem

Gespot: bizarre cosmetica op de Parijse catwalk
visagie1 Vivienne Westwood.© getty
Visagist gezocht in Utrecht ?

Van de make-upartiesten op de Fashion Week in Parijs kun je heel wat leren, bijvoorbeeld dat komende zomer een natuurlijke look erg in is. We bundelden hun beste adviezen zodat je helemaal mee bent op beautyvlak.
visagie2 Miranda Kerr bij Stella McCartney.© getty
Visagist gezocht in Utrecht ?

De schminksters bij Stella McCartney gingen voor de look van het frisse gezicht. Benadruk je wenkbrauwen met een potlood, breng wat subtiele blush en lipstick aan om deze look te evenaren. Het stond Miranda Kerr alvast beeldig. Meer dramatischere make-up zagen we bij Yves Saint Laurent. Daar werkten de make-upartiesten donkerrode lippen en maakten de look af met smokey eyes.

Experimentjes visagist
Als je voor iets meer gewaagd wil gaan, kun je een stipje maken met gekleurde eyeliner boven en onder elke oog, om de aandacht naar je kijkers te trekken. We zagen het er verschillende keren op de catwalk. In dezelfde lijn experimenteerde Vivienne Westwood met een felgekleurd streepje op de lippen.
Visagist gezocht in Utrecht ?

En dan helemaal voor durvers zijn de tattoo's van Jean Paul Gaultier. Je hoeft natuurlijk niet langs de tatoeëerder, je faket de look door een panty met print te dragen, ideaal voor rock chicks. (ep)
visagie3 Getatoeëerde benen bij Jean Paul Gaultier.© photo news

Visagist gezocht in Utrecht ?