• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Visagie; wat is dat?

  Visagie Utrecht

  Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

  Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Het woord "visagie" is afgeleid van het Franse woord visage, dat "gezicht" betekent. Mensen die werkzaam zijn in dit vakgebied worden visagisten genoemd.

  Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

  Visagie Vakkennis 

  De specifieke vakkennis van een visagist(e) richt zich vooral op de diverse huidtypen en de kleuren van de huid met de daarbij behorende make-up.

  Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

  Visagie Werkgebied 

  Het aanbrengen van make-up beoogt een positieve bijdrage aan het uiterlijk te leveren, bijvoorbeeld bij fotoreportages van bruiloften en modeshows. Ook bij optredens in het theater, op televisie of in films, waarbij het felle licht de huid doet glimmen, zorgt het werk van de visagist(e) ervoor dat de kwaliteit van het beeld toeneemt. Daarnaast wordt grime gebruikt om bijvoorbeeld een metamorfose uit te voeren.

  Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?

  Visagie glimmende huid 

  De huid gaat glimmen doordat deze van nature vettig is en zo het licht gaat reflecteren. Visagisten lossen dit op door gebruik te maken van poeder.

  Visagie en de aanverwante beroepen

  • grimeur
  • nagelstylist(e)
  • manicure
  • schoonheidsverzorg(st)er
  • visagist(e

  Wil jij een privéles visagie bij Kimagestyle?


  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.