Trends voor visagist uit Japan

Adversus en Trendystyle gingen trendspotten in Tokyo. De vele fashion subculturen in deze Japanse metropool vormen als sinds jaar en dag een intrigerende inspiratiebron voor modeontwerpers, designers en kunstenaars uit de hele wereld. In deze wervelende city kom je de meest uiteenlopende modelooks tegen.
Visagist gezocht in Utrecht ?
In Shibuya, één van de meest trendy zones met een jong publiek, showen de meisjes onder ultrakorte rokjes - ook bij winterse temperaturen - slanke blote benen met een perfecte witte huid die het zonlicht niet mag zien.
Visagist gezocht in Utrecht ?
Ze hebben blond geverfde, tot in de puntjes gestylde krullen en kijken je aan met grote en donkerglanzende ogen zoals wij die alleen uit stripverhalen en tekenfilms kennen. Veel jonge meisjes laten zich voor hun look inspireren door 'girl groups', muzikale bands die soms zelfs uit tientallen meisjes bestaan, en waarin meer nog dan de muziek, de look van de bandleden centraal staat. Een andere stroming laat zich inspireren door de Amerikaanse hiphop muziek. En in de alternatieve wijk Harajuku zetten tieners zich met een Gothic of Sweet Lolita looks af tegen de gevestigde orde.
Bron: adversus

Visagist gezocht in Utrecht ?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy