• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Miss ‘visagiste’ Piggy

  Miss Piggy ontpopt zich als een waar stijlicoon. Zo is de Muppet het gezicht van de nieuwe collectie van cosmeticamerk MAC en nam ze plaats in de jury van het Amerikaanse tv-programma Project Runway.
  Visagist gezocht in Utrecht ?

  Maar dat is nog niet alles: in de nieuwe film The Muppets speelt ze de rol van Vogue-editor. En om de film te promoten, staat ze in het novembernummer van het Amerikaanse modetijdschrift InStyle. Ze is gefotografeerd met kleding van grote namen als Jason Wu, Prabal Gurung en Brian Atwood, en heeft zich net als de echte Vogue-editor, Anna Wintour, een boblijn aangemeten, meldt de Spits.
  Wat is stijl?
  In het bijbehorende interview zegt de diva dat stijl om het uitdragen van je persoonlijkheid draait en dat het heel fijn is om andermans geld uit te geven.

  Bron: vrouw

  Visagist gezocht in Utrecht ?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.