visagie4
Visagist gezocht in Utrecht ?


Er is nog werk aan de winkel Vrouwen spenderen nog altijd meer tijd aan hun schoonheidsrituelen, maar de kloof begint zich te dichten. Een Britse studie bij 1.000 mannen en 1.000 vrouwen tussen 18-64 polste naar verzorgingsroutines en mannen blijken best ook beautyqueens te zijn. Toch kunnen ze nog heel wat leren van de vrouw.
72 procent van de ondervraagde mannen antwoordde 'ja' op de vraag of ze zich vandaag meer gedwongen voelen om bezig te zijn met hun uiterlijk dan bijvoorbeeld 10 jaar geleden.
Visagist gezocht in Utrecht ?

Imago
Daarnaast moesten ze woorden aanduiden die perfect omschrijven welk zelfbeeld ze willen projecteren naar de buitenwereld toe. Mannen gingen voor: zelfzeker, mannelijk, intelligent, cool en klassiek. Vrouwen kozen overwegend voor: zelfverzekerd, vrouwelijk, klassiek, jeugdig en intelligent.
Visagist gezocht in Utrecht ?

Kijk, kijk, zo anders zijn we toch ook weer niet. Behalve dan de jeugdigheid, aangezien mannen niet bestookt worden met antiverouderingskuren en botoxbehandelingen, alsof we de tijden zouden kunnen bevriezen? Neen, zij kunnen gewoon 'verzilveren' tot een knappe grijsaard.
Visagist gezocht in Utrecht ?

Visagiste nodig?
De verhoogde druk om er goed uit te zien, brengt ook wel met zich mee dat 84 procent van de mannen meer op hun gemak is om schoonheidsproducten te kopen dan vorige generaties.

Dit is ook te zien aan het stijgende budget dat naar haar- en huisproducten gaat. Vijf jaren geleden spendeerden mannen gemiddeld 100 euro per jaar aan producten, vandaag is dat gestegen naar ongeveer 140 euro per jaar.
Visagist gezocht in Utrecht ?


Volgens het onderzoek staan mannen ongeveer 20 minuten in de badkamer, wat slechts 7 minuten minder is dan de gemiddelde vrouw. Ze zouden nochtans met die paar extra minuutjes nog heel wat positieve invloed kunnen uitoefenen op hun looks en dit puur door een paar vrouwentrucjes toe te passen.
Visagist gezocht in Utrecht ?

1. Er wordt al snel gezegd dat vrouwen teveel producten bezitten, maar een alles-in-1 zeep, die bijvoorbeeld veel vaker door mannen wordt gebruikt, is een stuk minder goed voor de huid. Uitgedroogde zones kunnen namelijk geïrriteerd raken en tot eczeem leiden.

2. Veel vrouwen reinigen 's avonds goed hun gezicht om te vermijden dat make-up de poriën verstopt en acne veroorzaakt. Mannen mogen dan misschien geen grote make-up gebruikers zijn, hun haarproducten laten eveneens restanten achter op de huid die acne doorbraak kunnen veroorzaken. Daarnaast is het ook goed om de dode huid van je gezicht te verwijderen.

3. Maak de puimsteen je nieuwe beste vriend. Dode, uitgedroogde huid op je voeten, het is niet aangenaam. Vrouwen pakken dit probleem opvallend meer aan, maar ook mannen kunnen hier voordelen uit halen. Die dode huid is namelijk een feest voor geurkwekende bacteriën. Dus heren, schuur je eelt weg.

4. De grote meerderheid van vrouwen geniet dagelijks van voordelen door het gebruiken van een hydraterende crème en/of een fond de teint. Bijna al deze producten bieden een basisbescherming tegen UV-stralen. Het risico op huidkanker kan hierdoor al aanzienlijk slinken.

5. Ook lipverzorging is belangrijk. Dus mannen, ga
kies voor zachte, gezonde lippen.

Zo, er zijn ongetwijfeld nog heel wat visagist trucjes die mannen van ons kunnen leren, maar hier houden we het voorlopig bij.
Bron: hnl.be 18/10/11 1

Visagist gezocht in Utrecht ?

Copyright © 2019 Kimagestyle | T 0633806746 |  | KIMAGESTYLE Hooghiemstraplein 159, 3514 AZ Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy