Make-up of ontbijt?

Visagist gezocht in Utrecht ?

Indien vrouwen gevraagd zou worden te kiezen tussen het in de ochtend overslaan van het ontbijt of de make-up, dan gaan vrouwen voor de make-up. Een kop koffie laten ze ook graag staan voor een beetje lipgloss.
visagie6
Foto: ANP

Visagist gezocht in Utrecht ?
Heeft iedereen in de ochtend een visagist nodig?

Dat blijkt uit onderzoek naar make-up van onderzoeksbureau Harris Interactive onder 1081 vrouwen boven de 18 jaar. Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat vrouwen vooral een goed uitziende huid belangrijk vinden. Het merendeel van de vrouwen vindt dat het allerbelangrijkste bij het aanbrengen van make-up.
Als ze maar een cosmeticaproduct mochten houden, kiest 58 procent voor een make-upproduct dat de huid er gaaf laat uitzien, zoals foundation of gezichtspoeder.
Bijna driekwart van de respondenten zegt zelfs extraatjes op te willen geven, zoals het eten van chocolade, in ruil voor een jaar lang een mooie huid.

Visagist gezocht in Utrecht ?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy