Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wimpertransplantatie

Soms vraag je je af hoe het mogelijk is dat wimpers, die kleine haartjes die het oog moeten beschermen tegen stof en lichaamsvreemde voorwerpen, toch zo belangrijk voor ons (vrouwen) kunnen zijn.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Lange, volle wimpers zijn sexy en iedere vrouw droomt van een verleidelijke bambi-oogopslag. We bezitten immers allemaal wel een mascara (of misschien wel meerdere) om onze wimpers maximaal tot hun recht te laten komen.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Maar zoals ons vrouwen dat eigen is, willen we vaak nog meer. Nog langere en nog vollere (en dus verleidelijkere wimpers) die het oog omlijsten en de blik mysterieuzer en sensueler maken.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Wimpertransplantatie

De cosmetische industrie staat altijd klaar om aan deze vraag tegemoet te komen. Wimpertransplantatie is één van de oplossingen die ons geboden wordt. Het nadeel hiervan is echter dat de wimpers in lengte blijven groeien en dat de haartjes de eigenschappen van ons eigen haar hebben (krullend, steil etc). Een veel eenvoudigere oplossing zou een wondermiddel zijn dat de eigen wimpers langer en voller maakt.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Bron: http://www.trendystyle.net

 

 


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.