Visagie workshop Utrecht

Houdbaarheid make-up aantal maanden

Alle make-upkwastjes kunnen voorzichtig gereinigd worden met een beetje zachte vloeibare zeep of shampoo. Net zo lang spoelen tot er geen kleur en schuim meer uitkomt en liggend laten drogen op een handdoek.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Check het geluid van je mascara. Hoor je een “plop” geluidje als je het borsteltje uit de huls haalt is hij nog goed, zo niet is hij uitgedroogd en kan hij de prullenbak in. Overigens zijn mascara’s hoogstens een jaar houdbaar.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Ik zal een lijstje opgeven met de houdbaarheid van make-up. Poeders (oogschaduws, blushers etc.) zijn langer houdbaar dan vloeibare of creme-substanties (foundation, camouflage, lipstick) Je kunt ook heel goed ruiken of je make-up nog goed is. Producten die over de houdbaarheidsdatum zijn, krijgen een muffe, onaangename geur.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Lipgloss: 6 maanden

Lippenstift: 12 maanden

Lippotlood: 24 maanden

Mascara: 6 tot 12 maanden

Blush/poeder: 24 maanden

Nagellak: 24 maanden

Oogpotlood: 24 maanden

Parfum: 24 maanden

(poeder-)oogschaduw: 24 maanden

Gezichtscreme, na opening 6 maanden                                                                                              
Dit zijn natuurlijk slechts richtlijnen, maar als je nog spullen hebt van 3 jaar of ouder….(you know what to do).

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Bron: http://www.sandravanuffelen.nl/blog/

 

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy