Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visagie workshop Utrecht: groeidruppels voor wimpers

Een medicijn tegen glaucoom lijkt aan deze wens tegemoet te komen. Tijdens het testen van het geneesmiddel bleek dat de gebruikers ervan langere en vollere wimpers kregen.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Inmiddels heeft men met deze wetenschap een product ontwikkeld dat speciaal bedoeld is om wimpers te verlengen en is het in Amerika door de FDA (food and drug administration) goedgekeurd.

De druppeltjes moeten regelmatig op de aanzet van wimpers (en niet in het oog) worden aangebracht en zorgen binnen enkele weken tot maanden voor langere en vollere wimpers.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Het zou wel enige neveneffecten als roodheid en jeuk kunnen geven, en in sommige gevallen lijkt er sprake van verandering van kleur van de ogen zelf.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Bron: http://www.trendystyle.net

 


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.