Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visagie workshop Utrecht: aanbrengen nepwimpers

Heb je geen ervaring met het aanbrengen, begin dan met nepwimpers die de hele lengte van je ooglid beslaan (toefjes zijn moeilijker aan te brengen).

De wimpers zitten meestal met een beetje lijm aan de verpakking vast. Haal ze heel voorzichtig los. Trek niet aan de haartjes, maar aan het lange stuk waaraan de haartjes bevestigd zijn.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Leg een van de wimpers op je ooglid om te kijken of deze niet langer is dan jouw oog. Is dat wel het geval, maak de wimpers dan voorzichtig met een schaartje korter (aan de buitenkant).

Breng een dun lijntje lijm op de wimpers aan. Kijk uit dat er geen lijm aan je vingers komt anders heb je kans dat je de wimpers, tijdens het opplakken, met lijm besmeurd raken. Ga ervan uit dat je de wimper in één keer goed moet aanbrengen. Het resultaat is dan het mooiste (bij meerdere keren aanbrengen wordt de lijmlaag steeds dikker en dat zie je).

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Neem de binnenste ooghoek als uitgangspunt. Druk de wimper voorzichtig vast daar waar het eerste haartje van je echte wimpers te zien is. Volg dan de lijn van je wimpers richting de buitenhoek van je oog. Druk de wimpers voorzichtig aan met een wimperstokje (of de ronde achterkant van een smalle make-upkwast - dat is zachter en minder gevaarlijk voor je oog)

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Na het aanbrengen kunnen de wimpers onwennig aanvoelen en kunnen je ogen tranen. Wacht rustig even af. Meestal verdwijnen deze verschijnselen na enkele minuten. Is dat niet het geval, dan zul je de wimpers opnieuw, maar dan verder van de binnenste ooghoek verwijderd, moeten aanbrengen.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Utrecht Maak nu het oog op. Om het lijntje van de nepwimpers te verdoezelen, kun je het beste met een donkere eyeliner een lijntje langs je wimpers trekken. Zet je eigen wimpers en de nepwimpers voorzichtig met mascara aan. Na gebruik kun je de nepwimpers gemakkelijk verwijderen door aan de buitenste haartjes te trekken.

Wil je een visagie workshop in Utrecht volgen?

Bron: http://www.trendystyle.net

 

 


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.