Sylvie Meis gaat samenwerking aan met van Haren

AMSTERDAM,4 november 2015 08:30|Tessa Bentvelsen

Sylvie Meis gaat een schoenencollectie lanceren bij het Duitse schoenenconcern Deichmann - en komt daarmee ook in vanHaren-winkels te liggen.

Het Duitse schoenenbedrijfDeichmannis een samenwerking aangegaan met Sylvie Meis: in december lanceert de BN’er haar schoenencollectie bij de Duitse schoenengigant.Dit laat Van Haren in een persbericht weten.Van Harenbehoort sinds 1985 tot de Deichmann-groep en zal dus ook de collectie gaan verkopen.

Joost van Disseldorp – samen met Krein Bons directeur van Van Haren: “Voor onze klanten is het belangrijk dat wij de juiste producten op het juiste moment aanbieden. Wij presenteren daarom eenon trend-collectie waarmee onze klanten hun outfit compleet kunnen maken.” Eind november wordt de collectie officieel gelanceerd in Hamburg.

Collectie

De Sylvie Meis Partycollectie bestaat uit negentien pumps en hoge hakken, die speciaal voor de feestmaand variëren van chic tot glamour. In de lijn wordt vooral gebruik gemaakt van de kleuren zwart, zilver en roségoud. Daarnaast zijn de schoenen aangevuld met details van strass tot kant en metallics. De schoenen zijn exclusief bij Van Haren te koop vanaf € 24,95.

Pull-strategie

Van Haren vindt het steeds belangrijker worden om altijd ‘op het juiste moment voor de juiste prijs op de juiste plek het juiste product te leveren’. Op deze pull-strategie ligt komende tijd de focus. “Onze no-line-aanpak is hier een goed voorbeeld van”, laat Krein Bons weten. “Voor onze klanten is het belangrijk dat ze op ieder moment tussen online en offline kunnen switchen en via alle mogelijke kanalen met ons in contact kunnen komen. Een klant denkt namelijk niet in kanalen maar in merken. Retail betekent constant in beweging blijven en je betekenis voor klanten vergroten."

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klikhierom in te loggen.

bron: www.textilia.nl

zie ook: Sieraden van Simple Luxury nu te koop bij Kimagestyle

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy