• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Stylist bij sollicitatiegesprek

  Gestreken kleren, gepoetste schoenen en een weloverwogen parfum. Jouw sollicitatie kan niet meer stuk. Helaas had je die enorme vlek op je blouse over het hoofd gezien. Resultaat? De zoveelste afwijzing. Het blijkt dat sollicitanten soms onbegrijpelijke missers produceren tijdens het gesprek. Lees de top vijf van absolute dont's.

  Als starter vecht je voor dat ene plekje op de arbeidsmarkt. Een sollicitatiegesprek is bij uitstek het moment om jezelf te profileren. Naast een goede voorbereiding is het vooral belangrijk dat je jezelf niet voor gek zet. Managers hebben een hekel aan asociale, oneerlijke, zelfingenomen of onverzorgde sollicitanten.
  Stylist in Utrecht nodig?

  Een top vijf over wat echt niet kan en beter moet.

  1. Het gebrek aan sociale vaardigheden
  - Verklappen dat je aan het solliciteren bent aangezien je huidige manager een zak is. Om er vervolgens nog even aan toe te voegen dat alle managers klootzakken zijn. Houd je mening liever voor je.
  - Een gewenning of gewoon lekker? Tijdens het gesprek een toverbal of kauwgom in je mond houden, kan echt niet.

  2. Niet alles draait om jou
  - Dat een baan niet alleen om de ervaring, maar ook om het salaris draait, snapt een werkgever. Van de motivatie “Ik zoek een groot huis, wil een grote auto en heb nog wat schulden bij de DUO af te lossen”, worden werkgevers echter niet gelukkig.
  - Goede arbeidsvoorwaarden zijn prettig. Je interesse in de baan nauwelijks of niet benoemen, maar wel volop heil zien in de vakantiedagen, een auto van de zaak en de vrijdagmiddagborrel, is echter niet erg verstandig.
  Stylist in Utrecht nodig?

  3. Zeg geen domme dingen
  - Managers stellen eerlijkheid op prijs, maar gebruik je gezonde verstand. Vragen welke sancties er volgen als je ‘s ochtends wakker wordt en geen zin hebt om naar je werk te gaan, komt erg gedemotiveerd over.
  - Door op te sommen waar je vooral niet goed in bent, krijgt de werkgever een behoorlijk vertekend beeld van jou.
  -Nooit doen: zeggen dat je liever, of ook best graag, voor de concurrent zou werken.

  4. Zoek een goede stylist
  - Draag nooit het uniform van je vorige werkgever, zoek een goede stylist
  - Een sexy outfit kan geen kwaad, maar een catsuit is toch echt teveel van het goede.
  - Misschien makkelijk, maar jouw pyjama en slippers maken weinig (positieve) indruk op een werkgever.

  5. Eerlijkheid boven alles
  - De grootste fout die sollicitanten maken, is dat ze liegen. Wie een vals diploma overhandigt, zal zich ooit moeten verantwoorden. Want al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ‘m wel.
  - Vergeten vrij te vragen voor je sollicitatiegesprek? Jammer dan. Het komt onprofessioneel over als je in het bijzijn van de sollicitatiecommissie je telefoon pakt, een hoestbui opzet en jezelf er met de smoes ‘ik ben ziek’ van

  Bron: metro


  Stylist in Utrecht nodig?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.