• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Nederland trendy?

  Stylist Bastiaan van Schaik maakt het een stuk makkelijker. Volgens hem hoef je alleen maar naar je lichaam te kijken. "Het maakt helemaal niet uit als je wat ronder bent, als je het maar niet verhult. Ik zou het juist meer accentueren."
  Waar de stylist vooral voor pleit is goed passende kleding. "Als je zorgt dat je kleding goed past, dan zie je er altijd goed uit."
  Stylist in Utrecht nodig?

  Mode stylist
  Presentatrice Nicolette Kluijver doet helemaal niet moeilijk over mode. Haar advies: "Houd het simpel met gewoon een leuk shirtje en een goede jeans." Waarna de BNN-presentatrice er meteen lachend achteraan roept: "Weet ik veel, ik ben helemaal niet fashionbewust."
  Is de rest van Nederland dat wel? Hier zijn de meningen over verdeeld. Lucas Ossendrijver, ontwerper van het Internationale modelabel Lanvin, hoeft niet na te denken over de vraag en komt meteen met een volmondig nee.
  Ossendrijver vindt wel dat de Nederlandse mode in beweging is en dat het de goede kant opgaat. Maar de vermeende zuinigheid zit toch diepgeworteld in ons land, vindt de designer. "De prijs blijft voor de Nederlanders toch een moeilijk punt."
  Stylist in Utrecht nodig?

  Kikkerlandje
  Bastiaan van Schaik is een stuk vaderlandslievender. De stylist beweert niet alleen dat Nederland een modeland is, hij gaat nog een stap verder: "Het is een van de meeste leuke en trendy landen van de wereld."
  In het kikkerlandje beginnen volgens de stylist de trends, als het hier wordt opgepikt dan gaat het over de wereld en dan komt het daarna weer terug op de catwalk in Milaan en Parijs.
  Bron: Nu.nl

  Stylist in Utrecht nodig?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.