• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Mode is leuk

  Nee, echt mode is leuk!
  Je weet het nog niet, maar volgend jaar loop je in een colbert zonder mouwen. En een bandana, zo’n malle doek op je hoofd. Ook heb je dan diverse felgekleurde korte broeken in je kast liggen. Dat is namelijk retemodieus.
  Stylist in Utrecht nodig?

  Dat zeg ik niet. Dat zeggen gezaghebbende ontwerpers en stylisten. Dat gebeurt middels catwalkshows. Catwalkshows zijn verschrikkelijk grappig.

  Ten eerste vanwege het publiek. Het publiek is belangrijker dan die hele catwalkshow. Vinden ze zelf. Het is voor het publiek dan ook van grote importantie dat ze op de eerste rij zitten. Front row, dat moet op je kaartje staan. Is dat niet zo, kun je beter thuisblijven. Niets zo kansloos als op de tweede, derde, of vierde rij zitten. Dan ben je een loser. Dan ben je niemand.
  Stylist in Utrecht nodig?

  Iemand die niet niemand is, is Bastiaan van Schaik. Hij is een beroemd stylist, die altijd zijn zonnebril ophoudt tijdens de catwalkshows. Ook dat is namelijk mode. Bastiaan is een aardige gozer, lijkt me.

  Ook niet niemand is Fiona Hering. Zij praat graag en veel en hard over mode. Ze weet er heel veel van, ze is belangrijk en ze is vet vriendelijk en komisch, hoor ik van diverse insiders. Voor de rest zie je op zo’n eerste rij vaak soapsterren, presentatoren, bloggers, wat semibelangrijke modejournalisten, lekkere mokkels en knappe mannen met moeilijk haar.
  Stylist in Utrecht nodig?

  Catwalkshows mogen dan verschrikkelijk grappig zijn, er is niemand die dat zal toegeven. Want om mode lach je niet. Kijk dus moeilijk en intelligent en begrijpend. Maak ook kansloos schimmige foto’s voor op je Facebook-pagina, zodat iedereen weet dat jij er bij was. Maar, nogmaals, dit is dus belangrijk, lach nooit. Ook al loopt er een naakte dikke man met een paars giletje over de catwalk. Dat is dan namelijk mode, volgend jaar. En om mode, je voelt het al, lach je niet.
  Stylist in Utrecht nodig?

  Dat zie je ook aan de modellen. Modellen lachen niet. Ze hebben ook weinig te lachen. Ze leven op een halve cracker en een slof Marlboro (light, dat spreekt) per dag. Niet grappig. Daarnaast krijgen ze vreemde kapsels aangemeten en worden ze geacht in veelal bizarre outfits over de catwalk te

  Bron: Nu.nl , Door Marcel Langedijk

  Stylist in Utrecht nodig?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.