Kledingadvies Utrecht: Stiekem platte schoenen in tas

UTRECHT - Vraag jij je ook wel eens af hoe vrouwen de hele avond op die prachtige hoge pumps kunnen lopen? Als je zelf zulke hakken aantrekt, houd je het vaak niet lang vol. Je bent echt niet de enige.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Maar liefst 81 procent van de vrouwen geeft toe pijnlijke voeten te hebben tijdens een avondje uit op hoge hakken. Dat blijkt uit een rondvraag bij ruim 2000 vrouwen door een Britse schoenenspecialist.
Kledingadvies
De oplossing is simpel; een paar comfortabele platte schoenen in je tas voor de terugweg. Eén op de drie vrouwen doet dat, ja ook de fastionista's. De helft hiervan geeft toe dat ze onderweg op platte schoenen lopen en pas op het laatste moment hun stiletto's aantrekken. Een op de drie loopt zelfs op comfortabele schoenen naar het werk om ze daar te vervangen door hakken.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Lekker zittend paar
Wat is dat toch met stiletto's? Maar liefst 84 procent draagt het liefst hoge hakken tijdens een avondje uit maar slechts één op de tien heeft een lekker zittend paar. 60 procent neem uit voorzorg altijd pleisters mee voor opkomende blaren. Meer dan de helft geeft toe wel eens op blote voeten te zijn geëindigd omdat hun pumps te pijn deden.
Tja, wie mooi wil zijn....

Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy