Sex and the City 3 in productie

Gepubliceerd:12 mei 2015 05:59Laatste update:12 mei 2015 08:13

De derde Sex and the City-film lijkt in productie te zijn.

Dat meldt de websitePerezhiltonop basis van een foto die hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker dinsdagochtend op Instagram heeft geplaatst.

Op het kiekje ziet Parker er precies uit als haar personage Carrie Bradshaw en draagt ze een Bloomingdales-tas, een warenhuis waar Bradshaw graag winkelt. "Nou, de geest is uit de fles", schrijft Parker bij de foto. "We zullen elk detail met jullie delen, als we dat kunnen. Vooralsnog heb ik echter een zwijgplicht. Xx, SJ."

De actrice en mede-hoofdrolspeelster Kristin Davis hintten de afgelopen maanden al meerdere malen op een derde film.

Geruchten

Sex and the Cityis een iconische HBO-serie over vier vrouwen die openhartig hun relatie- en seksproblemen met elkaar bespreken. De reeks liep van 1998 tot 2004 en won tientallen prijzen, waaronder acht Golden Globes en een groot aantal Emmy's.

Na de serie volgden twee bioscoopfilms. Het waren allebei enorme hits, al waren de reacties van fans en critici niet heel enthousiast. Toch hopen vooral de fans dat er nog een derde film komt. De geruchten gaan al jaren. Het is nog volstrekt onduidelijk waarSatC3over zou gaan en of alle vaste personages terugkeren.

http://www.nu.nl/film/4047515/sex-and-the-city-3-in-productie.html

zie ook: Zoet, zoeter zoetst themafotoshoot: HOE ZOET IS DEZE SORBET FOTOSHOOT?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy