Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gepubliceerd:01 december 2015 20:24Laatste update:01 december 2015 20:26

De baby van Kim Kardashian en Kanye West ligt niet meer in stuitligging, nadat dokters de baby in haar baarmoeder hebben omgedraaid.

Dat laat de realityster dinsdag weten op haarwebsite.

De bevalling is riskanter als de baby in stuitligging ligt en de kans dat de baby met een keizersnee geboren moet worden is hoger, dus besloot Kardashian de baby dit weekend te laten omdraaien. 

De ingreep was niet zonder risico's. "Drie dokters waren aan het werk om de baby om te draaien. Het bracht het risico met zich mee dat m'n vliezen zouden breken en ik al zou bevallen. Ook kon de hartslag van de baby omlaag gaan en moest ik met spoed een keizersnee." 

"Ze gaven me geen pijnmedicatie, en het was enorm pijnlijk. Waarschijnlijk pijnlijker dan een bevalling", schrijft Kardashian.

Problemen

Kardashian liet eerder weten heel erg op te zien tegen de bevalling. De geboorte van dochter North West in juni 2013 verliep niet zonder problemen. "Met alle problemen die ik de vorige keer heb gehad, is mijn kans op complicaties dit keer nog groter", aldus Kardashian.

Door: NU.nl

zie ook: Thema fotoshoot: LIJKT JULLIE DAT WAT ALS THEMA VOOR EEN FOTOSHOOT ?


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.