Nagellakverslaving

Nagellak toevoegen aan make-up palet?

Het aantal vrouwen dat openlijk uitkomt voor haar nagellakverslaving neemt toe, al was het maar omdat internet hen de ruimte biedt eindeloos over de verslaving te praten met gelijkgestemden.

Al vaker hebben we met verbazing blogs bezocht van vrouwen die over niets anders dan over make-up: nagellak kunnen praten, van kleur tot consistentie, van prijs tot aankoopemoties en de foto’s bekeken van al die handen en strak gemanicuurde nagels waarop de nieuwste aanwinsten worden geëtaleerd. Geen idee hadden we ervan dat make-up, de nagellak al product zo verslavend kan zijn en zo kan appelleren aan een heel scala van emoties, waaronder die van het kleine meisje dat tovert met kleurtjes de sterkste is, en dat nagellak zo’n fashionstatement kan zijn. Onlangs hoorden we het een modeverkoopster zeggen: wie eigenlijk van zwarte kleding houdt, maar zich door de mode min of meer gedwongen voelt op kleur over te gaan: doe dat vooral niet. Maak je kleurstatement met felle nagellak. Een verademing voor veel vrouwen inderdaad, want met hippe kleuren op je nagels geef je toch een fashionstatement, hetzij subtiel.

Kortom, nagellak is een ideale accessoire.

Bron: vakblad visagie, Monique Lindeboom

Wil je een make-up workshop in Utrecht?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy