Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleuradvies Utrecht: Updaten van een kleuradvies?

Kleuradvies Utrecht: Updaten van een kleuradvies?

Wie jaren geleden een kleuradvies heeft ingewonnen, voor kleding en make-up, kreeg daarbij vaak te horen, dat je dit slechts één keer in je leven hoefde te doen; het zou voor altijd blijven gelden. Helaas, dit is niet de waarheid…….
Wil je een kleuradvies in Utrecht?

Natuurlijk ook wel te begrijpen, als je bedenkt dat menselijke kleuring verandert gedurende een mensenleven: waar jonge kinderen soms helblond, bijna wit van haar zijn, zijn er maar weinig mensen die zo blijven. Worden we ouder, dan worden de meesten van ons grijs / grijzer van haar. Mensen die heel veel in de zon hebben gezeten, hebben soms een leerachtige huid gekregen, die anders van kleur is, dan voor die tijd. En ga zo maar door.
Wil je een kleuradvies in Utrecht?

Daarnaast kleuren veel vrouwen, en ook mannen hun haar. Je haarkleur is een van de grote factoren die bepalen in welke kleurgroep je kleuring valt, een van de indicatoren van de kleuren die je het best zullen staan.
Wanneer is het tijd voor een update van je kleuradvies?
• Als je van haarkleur bent veranderd, en deze blijkt goed te bevallen.
• Als je een grote verandering hebt in je leven: een nieuwe relatie; moeder worden; een (echt)scheiding; van studeren naar werken; verhuizen naar een andere regio; benoemd zijn voor DE baan van je leven; stoppen met werken etc.
• Na herstel van een (ernstige) ziekte.
• Na of tijdens een proces van transformatie, persoonlijke ontwikkeling en groei.
• Als je merkt dat je steeds kleuren kiest die niet bij je kleurenpalet passen.
Belangrijk om vooraf te bedenken wat je (van de update) van het kleuradvies verwacht:
• Alleen een check van de kleuren; of ze nog OK zijn?
• Een keer helemaal opnieuw een kleuradvies, en nieuwe dingen leren?
• Een uitbreiding/verbreding van je kleuren omdat je behoefte hebt aan meer keuze in kleur?
• Een uitgebalanceerd kleurenpalet dat kan meebewegen door de tijd, b.v. door elke 3 jaar te kijken welke kleuren nog kunnen blijven, en welke eraan kunnen worden toegevoegd? Het kleurenpalet moet daar geschikt voor zijn.
• Een kleuradvies dat aansluit bij jou en hoe je in het leven staat?
Bron: Posted in De beste versie van jezelf

Wil je een kleuradvies in Utrecht?

 

 

 


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.