Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleuradvies Utrecht: Kleuradvies Nederland

Kleuradvies Utrecht: Kleuradvies Nederland

Fashion united had aan hun lezers gevraagd naar hun lievelingskleur. Niet alleen de hoeveelheid, ook de aard van de reacties viel op. Het gros van cd lezers blijkt namelijk gek te zijn op kleur! Alle tinten roze, via zalm naar oranje, rood en geel zijn de revue gepasseerd. Maar ook de verschillende blauwe en groene tinten blijken onverminderd populair.
Wil je een kleuradvies in Utrecht?

Desondanks kiest modebewust Nederland collectief met als kleuradvies voor zichzelf voor zwart. Maar liefst 34% van de respondenten gaf aan het liefst zwart te dragen. Goeie tweede werd de kleur roze met 26%. Een gedeelde derde plaats was voor de kleuren rood en blauw met ieder 10% van de stemmen.
Het populaire zwart zal een mooi contrast vormen met de leefomgeving van onze lezers. Ruim 30% noemde namelijk wit of crème als favoriete tinten voor het interieur. Daarnaast wordt als kleuradvies rood in huis het meest gebruikt, 14% koos voor deze kleur.
Wil je een kleuradvies in Utrecht?

Auto's zijn er in alle kleuren, maar in een zilvergrijze variant wordt het meest gereden, 20%. Zwarte, rode of blauwe auto's kregen allemaal ongeveer hetzelfde aantal stemmen. Respectievelijk 17, 15 en 16% van het totaal. Een lezer gaf aan de trotse bezitter te zijn van een paarse fiets.
Met welke kleur tandenborstel je poetst is natuurlijk niet echt boeiend, maar ook deze vraag werd enthousiast beantwoord. Het is in ieder geval goed te weten dat onze lezers allemaal een exemplaar bezitten. En wel in alle kleuren van de regenboog.
Het meest interessant waren de reacties op de vraag wat nou eigenlijk de lievelingskleur van onze lezers is. Het antwoord is: roze. Ruim 32% van de respondenten gaf die kleur op als ultieme favoriet.
Wil je een kleuradvies in Utrecht?

Kleuradvies?
Opvallend was ook de emotionele lading van veel reacties op de vraag wat het belang is van kleur. Kleur wordt gezien als een middel om uiting te geven aan persoonlijkheid en stemming en dan vooral in positieve zin. "Kleuren maken mij vrolijk", "het kleurt de wereld vrolijker", "ik wordt er blij van" en "kleur is goed voor je humeur". Het is slechts een greep uit de reacties. Dat kleur belangrijk is voor onze lezers, zoveel is wel duidelijk. Of zoals een van hen het doeltreffend formuleerde: "I looooove colours".
Bron: FashionUnited Vakblad

Wil je een kleuradvies in Utrecht?


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.