Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleuradvies Utrecht: Kleurenadvies en licht

Kleuradvies Utrecht: Kleuradvies en licht

Het basisprobleem in kledingwinkels is het licht." In de meeste winkels hangen lampen met 'warm' licht. Dergelijk licht is vaak sfeerbepalend, maar het nadeel is dat kleuren niet goed te zien zijn. . Dat gaat soms zo ver dat je zwart niet van donkerblauw kunt onderscheiden.
Wil je een kleuradvies in Utrecht?

Wanneer je een kleuradvies neemt wordt het goede licht gebruikt. Eigenlijk zou in iedere winkel daglicht moeten zijn. Daglicht of het licht van een daglichtlamp is koeler en minder prettig dan warm licht. Maar bij daglicht kan een verkoper veel beter naar zijn klanten kijken en goed zien wat iemand staat. Het is moeilijk om te zien, maar je kunt daarmee het meest de mist ingaan. Kleuradvies: Als je een koele huid hebt en je draagt warme kleuren, bijvoorbeeld oranje, dan zie je er heel slecht uit en krijg je de neiging om onder de zonnebank te gaan. Terwijl, als je de goede kleuren draagt, die zonnebank helemaal niet nodig is. En het werkt ook andersom, een warme huid gecombineerd met koele kleuren ziet er slecht uit.
Wil je een kleuradvies in Utrecht?


Het is overigens aan te raden om bij de kleurenkeuzes geregeld een man te consulteren. Mannen, als zij tenminste niet tot de 10% behoren die kleurenblind zijn, blijken namelijk een veel beter kleurgevoel te hebben dan vrouwen. Over het algemeen laten mannen zich minder beïnvloeden door mode. Zij blijven daardoor dichter bij hetgeen zij mooi vinden. En de kleuren die een vrouw echt, van jongs afaan heeft mooi gevonden, dat zijn vaak de kleuren die haar het beste staan.
Bron: fashionunited Vakblad

Wil je een kleuradvies in Utrecht?


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.