Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kleding2 Applicaties voor smartphones springen uit de grond als bospaddenstoelen. Hierdoor worden steeds meer effectieve bezigheden vervangen door virtuele. Een onderzoek uitgevoerd door Vente-Exclusive.com, de grootste webwinkel voor mode- en lifestyleartikelen in België en Nederland, legt een nieuwe trend bloot: het kledingadvies: 'ochtendspits-shoppen'
Het klinkt wel geweldig niet? De frustraties door het stilstaand verkeer blussen met een nieuwe jurk of broek en zo ineens ook de overvolle winkelstraten tijdens het weekend ontwijken...
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Elke ochtend heeft Vente-Exclusive.com maar liefst 10.000 bezoekers tussen 6 en 9 uur. Dit hebben ze te danken aan de Iphone applicatie die juni dit jaar gelanceerd werd.

Niet minder dan 20.000 mensen hebben deze app gedownload. Android gebruikers moeten ook niet lang meer op hun virutele shophonger zitten, want een variant voor Android smartphones is in de maak.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Kledingadvies
Uit een rondvraag bij een goede 1.500 gebruikers blijkt dat vooral vrouwen de trendsetters zijn van het ochtendspits-shoppen. Bijna de helft van de ondervraagden had al minstens 1 aankoop gedaan via zijn/haar smartphone.

Deze nieuwe shoppingtrend valt blijkbaar echt in de smaak want op de vraag of de Iphone app van Vente-Exclusive een aanrader is, antwoordde 86 procent overtuigend ja.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Uiteraard wordt niet enkel puur vanuit de wagen gewinkeld, maar het kind moet een naam hebben. Volgens de enquête gebruiken mensen de applicatie ook tijdens het ontbijten en terwijl ze zich klaarmaken om naar het werk te gaan.

Trend
Peter Burin, woordvoerder van Vente-Exclusive.com spreekt van een echte trend: "Dit fenomeen is erg interessant en we verwachten in de nabije toekomst nog meer ochtendspits-shoppers op onze site. En, wie weet, wordt het wel een nieuw woord in Van Dale." (lf)

Bron:Nu.nl 25/10/11 11u15


Wil je een kledingadvies in Utrecht?