bruidsstyliste beste 2019

     witKim kimagestyle

Mijn visie is dat je met positieve energie alles kunt bereiken. Mijn missie is om iedereen (jong en oud) te laten stralen en zich zelfverzekerd te laten voelen.

Bruidsmakeup

DE MEEST STRALENDE BRUID OOIT

Het resultaat was fantastisch! Kim doet haar werk met zo veel passie en liefde, ze zoekt echt uit wat bij je past maar zal ook zeker haar professionele mening met je delen.

zakelijke fotoshoot  utrecht

POWERFULL & OVERTUIGEND OP DE FOTO

 

Kim heeft duidelijk verstand van zaken en kijkt echt naar wat je nodig hebt. Terwijl ik kwam voor een zakelijke fotoshoot, gaf Kim net dat extra advies dat ik goed kon gebruiken. Hiermee overtrof ze echt mijn verwachting! Met haar professionele en toch warme houding stelt ze je helemaal op je gemak en is een fotoshoot echt een uitje voor jezelf.

Zelfliefde  Kimagestyle

Traject ‘Mooi & ik’

 

Wij, beautyprofessional & psychologe geven een super inspirerend traject dat je zowel innerlijk als uiterlijk gaat helpen! Helpen om positiever te gaan denken, helpen om meer te gaan stralen. Je leert anders te denken over jezelf waardoor je ook anders tegen jezelf aankijkt. Met oefeningen in groepsverband gaan we innerlijk en uiterlijk samen brengen. Zeg jij ‘ja’ tegen jezelf?

Bruidsstyling 

Op je trouwdag is er maar één bruid, en dat ben jij. Voor jou zet ik dan ook alles in om je droomtrouwdag waar te maken. Zodat jij straks met prachtige bruidsmake-up en een beeldschoon, verfijnd bruidskapsel ‘ja’ kunt zeggen tegen je geliefde. Ik houd ervan om persoonlijk advies te geven en mensen te laten stralen door kleding, kleur en make-up. En daardoor iemand zelfverzekerd te laten voelen.
Ik vind het super bijzonder om mee te helpen aan een onvergetelijke bruiloft, door de bruid thuis met bruidsmake-up op te maken. Het voelt zo intiem en ik kan echt iets voor iemand betekenen. Met mijn passie voor visagie en styling accentueer ik je beste punten en laat ik je stralen.Sinds 2011 verzorg ik bruidsmake-up en bruiloftskapsels voor bruiden van alle leeftijden en types.

bruidsmakeup en haarstyling

Glamour/business fotoshoot

Sta stralend en zelfverzekerd op de foto!

Wil je als de beste versie van jezelf op de foto? 

Met visagie en haarstyling kun je veel bereiken en dit laat ik je graag zien. Ben je bezig met het vernieuwen van je website? Of wil je een combinatie van glamorous foto’s en zakelijke foto’s. Gezelligheid, tijd voor jezelf en zelfverzekerd voelen staan bij mij centraal!

glamour business fotoshoot

Foto en makeupstudio

Hooghiemstraplein naast het Griftpark

De fotostudio vind je naast het Griftpark in Utrecht, dit is een centrale plek in een bedrijfsverzamelcomplex. De bus stopt bijna voor de deur van de studio. Ook is er een parkeerplaats aanwezig met voldoende parkeerplekken. In het Griftpark is ook een restaurant met terras, zo kun je voor of na je uitje een heerlijk terrasje pakken als de zon schijnt.  Lopend is in circa 15 minuten het centrum van Utrecht te bereiken. Ook zijn er in het gebouw andere voorzieningen aanwezig zoals een botenverhuur.

 

fotoshoot dagje uit  groep  utrecht

waardering - 1 Star Fullwaardering - 2 Star Full waardering - 3 Star Full waardering - 4 Star Full waardering - 5 Star Full

De laatste reviews

Beauty clinic
Samen met een vriendin een beauty clinic geboekt bij Kim. Het contact vooraf was al heel erg leuk! Ondanks dat we iets te laat waren, ontving Kim ons enthousiast. Stap voor stap gingen we kijken welke...
dinsdag 25 september 2018
Kwaliteit & ontspannen: aanrader!
Al tijdens mijn proefsessie in Utrecht (die ik gewonnen had tijdens een open dag van een trouwlocatie) kreeg ik een goed gevoel bij Kim. Ze luisterde erg goed naar wat mijn wensen waren - zo liet ze m...
dinsdag 18 september 2018
Bruidskapsel
Ik kan zeker Kim aanraden! Ze heeft ontzettend veel kennis en weet daarom wat het beste werkt voor jouw haar. Mijn haar is erg dun en slap maar toch hebben ze krullen de hele dag goed gezeten! Echt to...
woensdag 22 augustus 2018

Copyright © 2018 Kimagestyle | T 0633806746 | Disclaimer | Privacy | KIMAGESTYLE Hooghiemstraplein 159, 3514 AZ Utrecht | KvK 51275252