Na deel 2 Gooische vrouwen: Komt er ook een Gooische Vrouwen 3 ?

Scenarioschrijver Frank Houtappels sluit een derde deel van reeks Gooische Vrouwen niet helemaal uit.

Dat stelt hij in een reactie op het nieuws dat deel twee vrijdag de mijlpaal van 2 miljoen bezoekers is gepasseerd.

Gooische Vrouwen 2is de eerste Nederlandse film in bijna dertig jaar tijd die zoveel kaartjes heeft verkocht. "Ik denk niet dat er een deel drie in zit", beklemtoont hij. "Maar we zeiden na deel één ook dat er geen vervolg kwam. En succes triggert toch altijd iets. De deur staat niet open, maar er zit geen slot op. Voorlopig zijn we allemaal vooral beretrots."

Eerder liet ook regisseurWill Koopman  zich in interviews op deze manier uit. "Al vraagt het einde niet direct om nog meer avonturen van de dames. En we moeten wel met een heel briljant idee op de proppen komen willen we allemaal overtuigd zijn van de waarde van een deel drie.''Gooische Vrouwen 2komt maandag uit op dvd en blu-ray.


bron: www.telegraaf.nl

Zie ook: Hoe ziet een parfum eruit & hoe blijft een parfum het beste zitten?

 

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy