kim van dijk kimagestyle traject straal

TRAJECT STRAAL

Ken je het gevoel, dat:

 • je aan jezelf twijfelt?
 • je jezelf beter wilt leren kennen?
 • je je niet mooi genoeg voelt?
 • je onzeker wordt in een relatie?
 • als je in de spiegel kijkt je niet blij wordt?
 • als je in de spiegel kijkt je alleen de negatieve punten ziet?
 • je jezelf niet goed genoeg vindt?
 • je niet weet wat bij je past qua kleding en kleuren?
 • je jezelf snel wegcijfert?

Ikzelf beantwoordde veel vragen met een ja. Ik wil je graag eerst meer over mijzelf vertellen voordat je verder kijkt of dit traject iets voor jou is.

 

Mijn eigen zelfbeeld

 

Ik heb heel lang gedacht dat ik nergens last van had en ben altijd doorgegaan met mijn werk en dagelijks leven. Tot ik op een dag opstond met heftig eczeem in mijn gezicht. Ik was altijd al kritisch op mijzelf maar verbloemde dit. Ik had ook niet heel goed door hoe ik tegen mijzelf praatte. Ik  ben met mijn eczeem naar een acupuncturist geweest die vertelde dat ik echt veel negatieve emoties wegstop. Na meerdere sessies ontdekte ik veel over mijzelf wat ik totaal niet had verwacht.  

Ik denk ook dat ik mijzelf heb aangeleerd om mijn lach te laten zien en door te gaan.

Maar nee ik moest mij eerst bewust worden van mijn eigen gedachten en overtuigingen. Toen ik meer regie pakte over mijzelf verdween langzaamaan ook mijn eczeem in mijn gezicht. Het was voor mijzelf echt een keerpunt in mijn leven waarbij ik meer keek wat er zich van binnen afspeelde i.p.v. alleen naar mijn uiterlijke kenmerken te kijken.

2. traject straal hartje

Altijd blijven lachen

Ja altijd blijven lachen dat deed ik voor mijn werk. Hoe ik mij ook voelde. Zo werd dat ook geleerd. Hoe je je ook voelt jij bent het plaatje van dat bepaalde merk waar je voor werkt (toen voor allerlei grote make-up merken).

Maar daar buiten deed ik dit ook. Het heeft echt even geduurd voor ik echt bij mijn gevoelens kon komen. Ook spiegelbeeldoefeningen hebben mij meer inzicht gegeven. Ik dacht dat ik altijd wel OK tegen mijzelf praatte. Maar ondertussen zei ik vooral tegen mijzelf dat ik te dik was, mijn wallen te donker waren, ik het niet waard was etc. etc. Misschien herken je dit? Ik kwam hier echt laat achter na heel veel oefeningen. Blijkbaar had ik dit diep weggestopt en moest ik hier even achter komen. Op deze manier is het ook heel moeilijk jezelf als mooi te gaan zien hoe goed je er ook uit ziet!

Voel ik mij echt blij? Voel ik mij echt mooi?

Zelfrespect

Ik merkte ook in mijn relaties dat ik helemaal niet zo sterk in mijn schoenen stond als ik wel dacht. Zo had ik een relatie met iemand die een andere relatie had terwijl ik met hem samenwoonde.        Ik verklaarde mijzelf altijd voor gek maar ik voelde gewoon dat het niet klopte.

Ook na deze relatie had ik een relatie met iemand die mij totaal niet respecteerde. Mij naar beneden haalde terwijl en ik het aanhoorde. Ik ben overtuigingen van hem gaan geloven.             Waarom laat ik dit toe? Zijn gedachtes of overtuigingen zijn niet die van mij! En daarom ben ik ook hierna weer met mijzelf aan de slag gegaan.

1. traject straal zelfliefde kl

Alleen zijn

Ook kon ik een hele tijd niet alleen zijn. Ik hopte van afspraak naar afspraak en als dit niet het geval was…, begon ik te eten. Niet meer genieten van eten, maar echte vreetbuien. Dit deed ik met eten en ook met kleding. Kopen, kopen, kopen maar eigenlijk een leegte opvullen die ik zelf niet kon oplossen.

Positieve psychologie

Het is niet dat ik altijd dus als een zombie door het leven ben gegaan,  en ik geniet ook veel mijn leven. Maar dit bewustwordingsproces was blijkbaar nodig en daar ben ik nu ook erg blij mee.  Ik merk dat ik echt gegroeid ben in mijn leven door ook de binnenkant goed aan te pakken mbv verschillende cursussen. Ik was altijd al erg geïnteresseerd in de psychologie hierachter aangezien ik ook mensen stylde die duidelijk niet voelden hoe mooi ze waren. Ze zagen er mooi uit maar ze straalden het niet uit.

Zo heb ik vrouwen gestyled die kilo’s waren afgevallen maar .. kilo’s lichter zich nog steeds zwaar voelden. Op deze manier konden zij er dan ook niet van genieten en liep en straalden ze nog steeds niet. Bijvoorbeeld ook iemand die in de winkel te grote kleding pakte omdat ze het gewoon niet zag. Ook zie ik vaak de mooiste kleding hangen in kledingkasten van vrouwen,  maar zij durven die niet aan te trekken om maar niet op te hoeven vallen. Of zij  bewaren deze kleding voor speciale gelegenheden. Gelegenheden die het waard zijn, maar waarom ben jij het niet dagelijks waard om deze kleding aan te trekken?

Herken je dit misschien bij jezelf?

Keerpunt

Ik denk dat ik je met deze training van 6 weken kan helpen om je te laten inzien dat…

 • het fijn kan zijn om alleen te zijn
 • het fijn is om jezelf in de spiegel te zien
 • het fijn is om dankbaar te zijn voor alles wat je wel hebt
 • door te laten zien dat bepaalde kleuren je echt kunnen opfleuren
 • je door goed voor jezelf zorgen je je mooier en stralender voelt
 • je je mooiste punten kunt benadrukken door kleine aanpassingen te maken en dat je dit van binnen en van buiten kunt gaan voelen
 • je een style kunt aannemen die echt bij jezelf past

Neem jij de regie in handen om te gaan stralen?

​Je wordt o.a. gevormd door je jeugd en de positieve en negatieve dingen die mensen tegen je zeggen. Maar wat wil jij geloven? Hoe wil jij leven? Wat je aandacht geeft groeit. Door kleine aanpassingen in je leven, oefeningen en strategieën heb ik mijn kijk op mijzelf veranderd,

heb ik mijn zelfbeeld vergroot en ben ik weer echt van mijzelf gaan houden.

Eerst bewust geworden van wat er speelde en toen verder door blijer te worden met mijzelf, mezelf te zijn en te gaan staan voor wat ik wil en te gaan stralen.

 Innerlijk & uiterlijk in een traject: TRAJECT STRAAL!

Hoe wil jij je voelen en wat ga je bereiken?

 • Jezelf beter leren kennen waardoor je je ook beter kunt uiten.
 • Je bewust worden van je eigen gedachten en patronen zien.
 • Geloven dat je waardevol bent.
 • Je innerlijk met je uiterlijk matchen.
 • Jezelf mooi voelen als je in de spiegel kijkt.
 • Je unieke persoonlijke style ontdekken.
 • De mooiste punten bij jezelf benadrukken.
 • Dankbaar zijn met wie je op dit moment bent.
 • Jezelf tijd en ruimte geven om te stralen!

Wil jij je direct inschrijven?

 

 • Elke week toegang tot een week met nieuwe oefeningen.
 • Uitlegvideo’s over de weekoefeningen.
 • 6 weken werken aan jouw zelfbeeld!

Meditaties voor het bouwen aan zelfliefde en veranderen van je zelfbeeld.

417,00 , nu introductieprijs a €333,60

Klik hieronder op DIRECT INSCHRIJVEN om je in te schrijven voor de online training die binnenkort online gaat.

Liefs,

Kim

4. kim van dijk zelfliefde stralen

In 2010 ben ik gestart met Kimagestyle, gericht op je imago en vrouwen stralend laten voelen. (anders formuleren)

Na 9 jaar vrouwen geholpen te hebben (en nog steeds) met kleding, kleuren en make-up en met een mode- en technische textielachtergrond ben ik met deze ervaringen in de positieve psychlogie gedoken.

Mijn persoonlijke levenservaring en mijn werkervaring met het zelfbeeld en onzekerheden van anderen  denk ik dat ik jou hier echt mee kan helpen. Met het veranderen van je mindset en door positiever naar jezelf te kijken trek je andere dingen aan in je leven en dat wil ik ook heel graag voor jou. Ik wil heel graag dat je gaat stralen van binnen en van buiten!

Schrijf je NU in voor de wachtlijst

en start binnenkort met het traject ‘Straal!’

Traject straal, traject Innerbeauty

Modules:

Week 1: Tijd voor jezelf

Doel: Bewustwording waardoor je je fijn voelt en jezelf leert kennen

Week 2: Zelfliefde                                                                                                                                                                                                                                                                                 Doel: Jezelf leren kennen, positief en negatief waardoor je positief verder kunt

Week 3: Je uitstraling

Doel: Uitstralen wat je wilt

Week 4: Je unieke persoonlijke style                                                                                                                                                                                                                                                            Doel: Je unieke persoonlijke style ontdekken

Week 5: Innerbeauty

Doel: Jezelf leren waarderen

Week 6: Je stralende ik

Doel: Stralen en jezelf ook zo voelen

Copyright © 2020 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy