Kledingadvies Utrecht: Groter pashokjes voor dikke klanten

kledingadvies 4 Kledingadvies vanuit een klein hokje vindt niemand leuk, maar voor dikkere mensen is het nog veel erger. Daarom besliste Britse winkelketen om extra grote pashokjes te installeren voor hun 'dikkere klanten'.
Winkelketen Simply Be, die kledij voor grote maten verkoopt, opende recent nieuwe winkels in Liverpool en Manchester, en pakte daar uit met de grote pashokjes.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Daarnaast plaatsten ze ook zetels in plaats van stoelen in de hokjes, zodat de zwaardere klanten zich makkelijk neerzetten. En ook de paspoppen in de winkel zelf zijn dubbel zo groot als de 'normale' modellen, zodat de grotere kleren goed tot hun recht komen.
Kledingadvies via doormailen
Bovendien zijn de nieuwe pashokjes uitgerust met 'magische spiegels'. Die maken foto's van de klant, die ze vervolgens kunnen doormailen naar hun vrienden om een tweede opinie te vragen. Zo hoeven de klanten het pashokje niet te verlaten, wat hen heel wat schaamte bespaart.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Net door dat schaamtegevoel zijn de populairste winkels voor grote maten die op het internet. Door de aanpassingen hoopt Simply Be de klanten toch naar een echte winkel te krijgen. "We willen onze huidige en toekomstige klanten de winkelervaring geven die ze verdienen", zegt CEO Alan White.
Kledingadvies
Niet slecht gezien van de winkelketen, want hun doelgroep wordt steeds groter. Volgens een recente studie zal bijna de helft van de Britse mannen binnen 20 jaar af te rekenen krijgen met obesitas. Hetzelfde geldt voor vier op de tien Britse vrouwen.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Wat vind jij van de extra grote pashokjes? Moeten alle winkels ze voorzien? Of is dat beledigend voor 'dikke' mensen?
Bron: Hnl 14/10/11

Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy