kledingadvies 4 Kledingadvies vanuit een klein hokje vindt niemand leuk, maar voor dikkere mensen is het nog veel erger. Daarom besliste Britse winkelketen om extra grote pashokjes te installeren voor hun 'dikkere klanten'.
Winkelketen Simply Be, die kledij voor grote maten verkoopt, opende recent nieuwe winkels in Liverpool en Manchester, en pakte daar uit met de grote pashokjes.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Daarnaast plaatsten ze ook zetels in plaats van stoelen in de hokjes, zodat de zwaardere klanten zich makkelijk neerzetten. En ook de paspoppen in de winkel zelf zijn dubbel zo groot als de 'normale' modellen, zodat de grotere kleren goed tot hun recht komen.
Kledingadvies via doormailen
Bovendien zijn de nieuwe pashokjes uitgerust met 'magische spiegels'. Die maken foto's van de klant, die ze vervolgens kunnen doormailen naar hun vrienden om een tweede opinie te vragen. Zo hoeven de klanten het pashokje niet te verlaten, wat hen heel wat schaamte bespaart.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Net door dat schaamtegevoel zijn de populairste winkels voor grote maten die op het internet. Door de aanpassingen hoopt Simply Be de klanten toch naar een echte winkel te krijgen. "We willen onze huidige en toekomstige klanten de winkelervaring geven die ze verdienen", zegt CEO Alan White.
Kledingadvies
Niet slecht gezien van de winkelketen, want hun doelgroep wordt steeds groter. Volgens een recente studie zal bijna de helft van de Britse mannen binnen 20 jaar af te rekenen krijgen met obesitas. Hetzelfde geldt voor vier op de tien Britse vrouwen.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Wat vind jij van de extra grote pashokjes? Moeten alle winkels ze voorzien? Of is dat beledigend voor 'dikke' mensen?
Bron: Hnl 14/10/11

Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.