Welke muziek kies jij voor je bruiloft?

Welke muziek kies jij voor je bruiloft? Hier een aantal hele goede opties!

Ga je trouwen? Dan is het wel fijn als je precies de sfeer kan creëren die je wilt. Muziek is daarbij een erg belangrijk onderdeel. Mijn goede vrienden hebben deze muziek met zorg uitgezocht. Leuke jonge artiesten met passie, ook echt een aanrader voor wellicht jouw bruiloft?

Hoe zoek je nou de leukste muziek voor de dag van jouw leven?

Plugify

Op deze website kun je allerlei artiesten vinden. Een hele website met veel muzikanten in alle genres. Het is even zoeken maar dan heb je ook wat.

https://www.plugify.nl/

De volgende artiesten zijn op het bruiloftsweekend geweest waar ik bij aanwezig mocht zijn:

Lotte Walda

De eerste avond hadden we een diner op de grond met gitaarmuziek en super mooie akoestische, pop/ country muziek. Een mooie 19-jarige meid met een stem van goud stond bij het diner met haar gitaar te zingen.

Als je wilt kun je op de link luisteren naar wat muziek van Lotte Walda.

lotte walda
https://www.plugify.nl/lottewalda

Maaike Brienne

Tijdens de ceremonie heeft een goede vriendin van mij en het stel gezongen. Maaike Brienne, ook getuige tijdens de bruiloft, zong het liedje van Ed Sheeran- Perfect. Een pure stem en romantische klanken. Ik krijg nog kippenvel als ik eraan terug denk.

 maaike zangeres

Pierre Les Optimistes

Een hele leuke band en zanger uit Utrecht. Wauw wat konden ze goed het sfeertje neerzetten tijdens het diner buiten. Met heerlijke hapjes, drankjes zoals een wijnbar en gintonic bar was dit toch een geweldig succes. En dan die heerlijke Gypsy Jazz met Franse Zanger. Pierre & les Optimistes spelen je voetjes van de vloer met hun geweldige jaren '30-'40 swing.

Hieronder heb ik een sfeerfilmpje toegevoegd zodat je kunt zien hoe het tijdens de bruiloft in juni was.

 

band les optimistes
https://www.plugify.nl/pierrelesoptimistes

Tijdens het feest speelden een DJ en een saxofoniste de sterren van de hemel.

DJ Paul Bergsma

Deze DJ draait allemaal leuke hitjes waar je super goed op kunt dansen. Ik heb op een gegeven moment bij elk nummer gezegd dat het mijn lievelingsnummer was ;) Dus hij deed wat goed!

DJ

Saxofoniste Florine

Florine deed het zo leuk! Ze is echt een mooie verschijning en ze ging op een gegeven moment op haar high heels helemaal meedansen met het publiek. Waardoor het echt heel informeel werd. Het dak ging er af!

florine saxefonist
https://www.plugify.nl/florineonthesax

Ken jij nog een artiest die je anderen graag aanraadt voor een supertoffe bruiloft?

 

Opzoek naar een bruidsstyliste? Visagie & haarstyling aan huis of op locatie

1000 Resterende tekens