Ga je trouwen? De leukste bedrijven ontmaskerd!

 18.Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling

Ga je trouwen? De leukste bedrijven ontmaskerd!

Wauw wat een gave bruiloft heb ik vorige maand meegemaakt. Ik ben een goede vriendin van het stel dus ik heb goed mee kunnen kijken met alle voorbereidingenJ.

Op een dag in januari zijn mijn vriendin en ik naar de bruidsbeurs in Rotterdam geweest: ENGAGED.  Mijn vriendin had zich aangemeld voor een actie en ze had gewonnen! Een overnachting in het Intell hotel in Rotterdam, met sauna, bubbelbad en champagne ontbijt! Dus dat was een goed begin van de beurs.

ENGAGED bruidsbeurs

ENGAGED is opgezet als een beurs voor bruidsstellen die net even anders zijn. Misschien dat ik daarom ook mee mocht naar dit event;) in plaats van haar aanstaande;).

Het was een kleinschalige beurs, als je binnenkomt zagen wij een grote hal met allerlei bedrijven, een klein gedeelte met horeca en een klein gedeelte waar seminars werden gegeven. De bedrijven die er stonden mochten er wezen: veelal leuke hippe bedrijven. Ook wordt de beurs nu in de Westergas fabriek in Amsterdam georganiseerd.

https://www.facebook.com/engagedNL/

De ceremonie

Bij de beurs kon je ook een presentatie volgen over de verschillende manieren om een ceremonie aan te pakken. Dit kun je tegenwoordig natuurlijk heel persoonlijk doen.  En al helemaal als je in Nederland voor de wet trouwt en in het buitenland voor je familie en vrienden. Een persoonlijke touch is dan wel zo leuk!

Mijn vriendin had al een goede vriend gekozen voor de speech en wauw wat deed hij het goed. Misschien is dit wel zijn nieuwe roeping ;). Dus je kunt altijd even contact leggen met Doekes Prakken. Hij vertelde een persoonlijk verhaal over het stel en deed dit met humor ,hij had een persoonlijke twist in zijn verhaal wat het mooi, ontroerend en grappig maakte. Erg leuk om te zien dat hij dit zo goed kan.

 0.Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling

Verder was mijn vriendin al erg goed voorbereid dus waren er weinig bedrijven op de ENGAGED beurs die echt nieuw voor haar waren. Als je je nog aan het oriënteren bent en nog niet helemaal weet wat je wilt is de ENGAGED bruidsbeurs een echte aanrader.

Bruidsstyliste inhuren

Anne van Midden deed de bruidsstyling voor deze bruiloft. En dat heeft ze met haar team super gedaan. Op haar website kun je ook wat voorbeelden zien. Wat ze doet is helemaal in de style van je bruiloft. De styling is super persoonlijk, je kunt aan alle kleine dingen denken! De aankleding van de tafels, decoratie met bloemen, kussens en allerlei accessoires zodat het echt een geheel is.

Het bruidspaar was erg blij met de styling en het contact en was een echte luxe dat ze dit hebben kunnen uitbesteden. Je kunt Anne van Midden ook volgen op instagram en facebook.

 Anne van midden bruidsstyling (1)

Anne van midden bruidsstyling (3)

Ook deze bruiloft komt op haar website te staan. Nog even geduld tot de professionele foto’s binnen zijn ;)

http://www.inspirestyling.com/

Taart

De taarten op de bruiloft waren verzorgd door TAART. Een toepasselijke naam, en ik als dochter van een moeder met als grootste hobby taartenmaken ben ik natuurlijk extra kritisch.

Maar wat was dit goed, 10 verschillende taarten die allemaal even lekker waren.

Snel in Utrecht maar eens langs want Diana en Rudolf hebben sinds kort hun winkel geopend aan de Handelsstraat in Utrecht.

De taarten op het menu waren:

  1. Champangetaart
  2. Chocoladetaart
  3. Cheesecake
  4. Brownie- Cheesecake
  5. Citroen meringue
  6. Pecannoten
  7. Pavlova
  8. Sticky toffee
  9. Wortel-walnoot
  10. Chocolade stapeltaart met granaatappel

 10.Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling  12.Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling

15.Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling  13.Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling

https://www.facebook.com/taartutrecht.nl/ 

http://www.taart-utrecht.nl/

 

Kimagestyle

Op de trouwdag heb ik de haarstyling en visagie verzorgd van deze mooie bruid.  Allereerst heb ik een proefsessie gedaan in mijn foto- en make up studio in Utrecht. We hebben hierbij al haar wensen besproken en gekozen voor een nonchalant los kapsel en natuurlijke make-up. Als accessoire in haar kapsel hebben we wat gedroogd gipskruid verwerkt. Dit was helemaal in de stijl van haar vintage look met haar jurk van het merk Laura Dolls in Amsterdam. De jurk is door haarzelf ontworpen en van twee jurken is er een jurk gemaakt die helemaal aan haar smaak en wensen voldoet. 

Een paar beste vriendinnen, de moeder van de bruid, de fotografe en de videograaf waren er deze ochtend ook bij. Dit maakte het allemaal erg bijzonder. Hieronder de foto’s die zijn gemaakt op de ochtend voor de trouwerij.

 3.Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling 5.Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling

6.1Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling 2Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling

 

Wil je een afspraak maken?

Wil je vrijblijvend meer informatie over een proefsessie bij Kimagestyle?

www.facebook.com/kimagestyle

 17.Kimagestyle vijfsterren bruidsstyling

Dé tip voor elke bruiloft

Koop een stoomapparaat;) Voor al je kleding op reis, zo kun je in no-time alles weer mooi en goed passend stomen, lekker shinen. Bedankt Satrina voor je tip!

Volgende blogs zal ik besteden aan de muziek en kleding, beide onmisbaar voor een geslaagde bruiloft ;).

kim kimagestyle stomen

1000 Resterende tekens