Life is too short too wear boring clothes: It rains fashion!

 it rains fashion kimagestyle visagie kledingwinkel 5

 Life is too short to wear boring clothes.

Die vrolijk stemmende filosofie zie je goed terug in de kledingwinkel van Sasja. Wat een gave merken en inspirerende kleding! Afgelopen zondag heb ik voor het magazine ‘van klanten door klanten’ de visagie verzorgd voor deze bijzondere winkel.

It rains fashion

Sasja heeft samen met haar zoon Max de winkel It Rains Fashion.  In de shop in Houten en online op de webshop vind je high fashion voor mannen en vrouwen. Super leuk om te zien dat Sasja met haar enthousiaste persoonlijkheid echt kijk heeft op de kleding en de merken. Verder zou je de de winkel kunnen omschrijven als: persoonlijke aandacht, kledingmerken met een verhaal, curves en geen curves, stoer, sexy, business, zwanger, verlegen, uitbundig, comfortabel.

it rains fashion kimagestyle visagie kledingwinkel

Visagie: Kimagestyle

Haar: Jennifer Jane
Fotografie: Dagmar Lap

Model rechts: eigenaresse It Rains Fashion

Herenkleding

Max is belast met de inkoop van de herenkleding. Zijn oog valt snel op originele high fashion merken. Van stoere streetwear tot betaalbare Italiaanse chic.

it rains fashion kimagestyle visagie kledingwinkel 3 

De modieuze jas die Mike hier draagt is als het kouder wordt nog goed te dragen met een heerlijk warm vest, trui of hoodie. En straks in de lente ook gewoon weer functioneel. De jas is van Antony Morato.

 it rains fashion kimagestyle visagie kledingwinkel 7

Hans draagt poseert in een colbert van Antony Morato met een beige accent op de schouders en mouwen. Dit combineert hij met een zwarte jeans en polo met dezelfde details in beige als het colbert heeft. De chelsea boots in mooie chesnut kleur maken deze casual chique outfit af.

Dameskleding

De volgende merken worden onder andere verkocht:  Once We Were Warriors, Walldog, Christina Gavioli, Studio Mo, Peopleof2morrow, Wanderlust, Given, Amust,  Corel, Katherina Loretta, Falke, MAT, Love2wait, BESS, BPI, Bolas, Antony Morato, Glamourous, en Reinders.

it rains fashion kimagestyle visagie kledingwinkel 2

Oker of mosterdgeel is nog steeds de trend. Het handige van deze kleur is dat je de kleur het hele jaar door kunt dragen. Steeds op een andere manier gecombineerd. Marianne draagt hier een outfit van &Co

  it rain fashion kimagestyle visagie kledingwinkel   

Anuscka draagt hier een prachte sjaal van Katherina Loretta (Embroderie navy 139,95) in combinatie met een heerlijke zachte broek van Corel (model Maggie soft Suidine 159,95) in grijs en een geweldige blouse van ER Denim 

it rains fashion kimagestyle visagie kledingwinkel 6


Renate draagt een pak van Corel in een klassieke blauw/grijze ruit. Het pak is zo mooi dat een simpel blauw shirtje voldoende is voor het WOW effect! En over WOW gesproken.... Nathalie draagt het satijnen pak van Corel (Oriental blue) in combinatie met de Reinders Marie Ruffle in Burgundy.

Babykleding

Super schattig pakje, Je vindt BESS babykleding bij It Rains Fashion.

it rain fashion

Wil je op de hoogte gehouden worden? De new arrivals, winacties en filmpjes plaatsen ze dagelijks op Facebook. Like de pagina en je mist ze niet!

It Rains kwaliteit, gezelligheid en tijd voor jou. Echt een aanrader om eens binnen te lopen! In het oude dorp van Houten: Loerikseweg 2

Facebook IT RAINS FASHION

Webshop IT RAINS FASHION

Of wil je dat ik de visagie verzorg tijdens een events of fotoshoot bij jullie kledingwinkel?

 

1000 Resterende tekens