De mooiste haaraccessoires voor je bruiloft, weet jij al wat je kiest?

 0.22 Bruidsmakeup Kimagestyle kl

Wat een hoop keuzes moet je maken als je gaat trouwen, en de laatste voor het leukste.

Haar & make-up.

En dan sta je alsnog voor heel veel kleine keuzes,  zoals een stoer, nonchalant, extreem groot of super chique bruidskapsel.

Een naturel make-up of juist een echt feestelijke bruidsmake-up. Omdat het nu echt een keertje kan. Wil je iets wat je normaal ook hebt of juist even echt uitpakken?

Vervolgens als je dat allemaal gekozen hebt, wil je iets als een accessoire in je haar?

Echte bloemen

Wat de laatste jaren veel wordt gekozen zijn echte bloemen. Vaak wordt gekozen voor gipskruid, omdat het er vers en droog mooi uitziet en het een vintage look geeft aan je kapsel. Maar ik sprak laatst met een bloemist op een weddingfair en zij vond het toch zonde dat er vooral gipskruid werd gekozen, omdat er nog zoveel andere mooie bloemen zijn. En dat snap ik, ook een idee om een soort haarband met verse bloemen te laten maken bij de bloemist die je inhuurt voor je bruidsboeket. Ik zet die diadeem dan mooi in je bruidskapsel vast.

bruidsstyling bruid kimagestyle 

 Bruidskapsel Kimagestyle - met gipskruid

Curlies

 

Een curlie is zo’n schattig glinstertje dat je mooi kan verwerken in je bruidskapsel. Je hebt ze in alle soorten en maten. De meeste die je ziet, zijn curlies met een glinster en curlies met een pareltje. Super mooi als klein detail in je kapsel.

curly bruid

http://www.princesses.nl/

 

Grotere accessoires

 

Je hebt natuurlijk nog super veel andere opties. Het ligt ook aan de grootte van je kapsel en de detaillering van je trouwjurk. Heb je allerlei mooie steentjes op je jurk? Dan is het leuk om dit te matchen met de steentjes in je haaraccessoire. Een aantal voorbeelden kwam ik tegen op een site met allerlei haaraccessoires.

https://www.weddingdeco.nl

haaraccessoires bruidsstyling

https://www.weddingdeco.nl

Verder is er een merk dat mij echt is bijgebleven in de tijd dat ik werkte bij een bruidswinkel en dat is het Italiaanse merk Pronovias. Dit merk heeft ook allerlei mooie haaraccessoires maar voornamelijk worden deze verkocht in de bruidswinkel zelf dus dan neem dat mee in de keuze van je jurk.

Ik heb altijd als voorbeeld de keuze uit een aantal haaraccessoires tijdens een proefsessie voor je bruidshairstyling en bruidsmake-up.

Voor meer info kun je mailen naar

Of neem een kijkje op mijn bruidspagina:

de meest stralende bruid ooit!

 

1000 Resterende tekens  • Contact

    Wil jij iets vragen?

     

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.