Bobbi Brown, leuke weetjes ontmaskerd!

Bobbi Brown: who is she?

Bobbi Brown, make-up artist, 61 jaar vond dat het in de jaren 90 het allemaal too much was met teveel kleur en heftigheid.  Ze ontwierp daarom 10 lipsticks die net even een andere tint waren dan je lippen maar vooral natuurlijk. Ze bedacht om 100 lipsticks te verkopen in haar eerste maand. Maar dit ging zo goed dat ze er de eerste dag al gelijk 100 verkocht. Daarna heeft ze jarenlang haar imperium weten uit te bouwen.

De visie van Bobbi Brown

Beauty isn’t about looking perfect, it’s about celebrating your individuality.’ 

 

Estée Lauder Companies

In 1995 verkocht Bobbi Brown haar beauty empire aan de Estée Lauder groep. Hier heb ik een 2 daagse training gevolgd over het merk en hier werd alles onder de loep genomen. 

Wat is mij opgevallen over het merk Estée Lauder?

  • Mooie huidverzorging en direct resultaat
  • Goede foundations, voor elke huidtype een goede textuur
  • Super goede correctors, ze werken met veel corrigeren en vervolgens camoufleren waardoor je een mooi egaal resultaat krijgt

Dress for Success

In 2001 heeft Bobbi Brown haar 10e verjaardag gevierd en is op dat moment een partnership gestart met Dress for Succes. Super toevallig dat ik daar ook vrijwilligerswerk heb gedaan. Dress for Succes is een organisatie die mensen helpt met kleding en make-up advies voor werkzoekenden. Werkzoekenden krijgen hier het advies en de kleding gratis voor hun eerste sollicitatiegesprek! Een leuke organisatie om voor te werken en zeker waardevol voor mensen die echt geen geld hebben om zelf goede sollicitatiekleding te kopen, maar wel een goede eerste indruk willen maken.

Bobbi Brown’s lifestyle

Ze heeft haar bedrijf in 2015 verkocht en Estée Lauder heeft het helemaal opgekocht sinds vorig jaar. Nu beslist Bobbi Brown zelf dus niet meer mee over wat er met het merk gebeurt.

Ze wil een andere weg inslaan, wil je weten wat ze nu allemaal aan het doen is? Ze is een nieuwe studie begonnen, dit allemaal kun je terugzien in haar persoonlijke vlog op YouTube!

‘ Beauty isn’t just about makeup- its also about healty eating and moving your body’

Bobbi Brown & Meghan Markle

Een aantal jaar geleden heeft Bobbi Brown ook een reclame video gemaakt samen met Meghan Markle.

Het gaat erom dat ze in een Uber taxi een 'touch up' make-up aanbrengen met de handige producten van Bobbi Brown. Zie hieronder het resultaat?

Bobbi Brown heeft ook een heel leuke video over haar persoonlijk gedeeld op YouTube. Heb je interesse in Bobbi Brown als persoon? Dan kun je haar volgen :

‘In The Bathroom with Bobbi Brown 2018 Part One’

Interesse in een beauty clinic of wil je een proefsessie boeken voor je bruiloft?

bobbi brown kimagestyle

redactie: www.contentgarden.nl

 

1000 Resterende tekens  • Contact

    Wil jij iets vragen?

     

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.